Asiaan!

Noniin, homman nimi on tämä. Olen lopen kyllästynyt lukemaan huuhaata lehdistä ja foorumeilta sekä hiljaa napisemaan yleisiä vääriä uskomuksia vastaan. Tämä blogi on tarkoitettu keskustelukanavaksi, johon ovat tervetulleita kaikki ikään, sukupuoleen tai tietotasoon katsomatta. Blogin ajatuksena on jakaa tietoa ja kumota vääriä uskomuksia. Lisäksi tietoa saavat ne, jotka ovat kiinnostuneita estenomin tutkinnosta.

Totuus kosmetiikasta ei ole koskaan mustavalkoinen. Yleensä asioista löytyy kaksi ääripään mielipidettä ja käytännössä totuus on jossain siellä keskivaiheilla. Välillä on mahdoton määrittää absoluuttista oikeaa vastausta, mutta eri näkökulmat huomioon ottamalla päästään melko lähelle. En väitä olevani mikään oraakkeli, maailmassa on loputon ja kasvava määrä minua viisaampia ja asioista enemmän ymmärtäviä ihmisiä. Toivottavasti heistäkin muutama yksittäinen joskus eksyisi osallistumaan keskusteluun.

Jokatapauksessa, törmään opiskeluissani ja työssäni joka päivä uusiin ihmeellisyyksiin kosmetiikan saralla. Haluan levittää tätä tietoa eteenpäin mahdollisuuksien mukaan. Tervetuloa blogini pariin!

Mainokset

2 responses to “Asiaan!

  1. Hei mahtavaa, upeeta, oon just hakemassa estenomitutkintoon ensi keväänä!! Löysin tän blogilistan uusista blogeista kuin sattumalta!! Hieno ulkoasu :) :)

    • Jopas olit nopea! Kiva kuulla, jää ihmeessä seurailemaan blogia ja laita kysymyksiä vaikka tuonne Estenomi?-sivun kommentteihin tai sähköpostilla niin vastailen parhaani mukaan :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s