Eliksiiriä kynsille

Tietysti haluan jakaa myös hyviä tuotevinkkejä ja valottaa oman kylppärikaappini sisältöä. Eilen piipahdin äkkiä jouluostoksilla Bernerin tukussa hakemassa lähipiirin kaikki joululahjat. Mahtava paikka, mutta vie aina kaikki rahani.

Sain vanhan työpaikan kautta geelikynnet + huollot pari kuukautta sitten, mutta päätin nyt luopua niistä ihan siitä syystä, etten saa kolikoita ylös pöydältä ja se on ihan riittävä syy. Kuten odotinkin, omista kynsistä ei ole jäljellä edes muistoa geelien poiston jälkeen. Silkkipaperin paksuiset ja hiekkapaperin näköiset sormenpääni tarvitsivat kipeästi suojakseen joitain ihmelääkkeitä, joita löytyikin Berneriltä.

Sally Hansenin Natural Nail Growth Revitalizer  lupaa palauttaa kynnen kosteustasapainon 5 päivässä. Arvatenkin kyseessä on poistumassa oleva tuote, koska oli alekorissa.. Kuitenkin huomasin selvän eron jo ensimmäisen levityskerran jälkeen. Kynteni imivät seerumia kuin olisi maailmanloppu tulossa, mutta sen jälkeen olivatkin kovin miellyttävän tuntuiset. Seerumilakka sisältää kahdeksaa eri extractia (eli uutetta jostain kasvista/kasvin osasta) ja lisäksi muutamaa keinotekoista kosteuttajaa, joten INCI vaikuttaa oikein hyvältä lupauksiin nähden.

Päälle sitten Mavalan Nail Shield 2-vaiheista kynnenlujittajaa, jotta kynnet saavat kasvaa rauhassa eivätkä heti ala liuskottua. Tuote on tarkoitettu nimenomaan pehmeille ja heikoille kynsille, joten auttaa tietenkin myös niitä, joilla luonnostaan on heikommat kynnet. Pakkauksessa on kaksi lakkaa, kuitupitoinen aluslakka ja kiinnittävä päällyslakka. Aluslakassa todella on nylon-66-kuituja, jotka muodostavat verkon kynnen päälle. Nylon-6,6 eli polyamidi-6,6 on käytössä teollisuudessa mm. vaatekuituna. INCI-raamattu Cosingin mukaan sen funktioita tuotteessa ovat massanlisäys, opalisointi ja viskositeetin säätely. Ajatuksena varmaan tässä onkin enemmän fysikaalisen suojan antaminen kynnelle, kuin yritys kasvattaa sitä vahvemmaksi vitamiineilla tms. Lopputulos muistuttaa oman kynnen pintaa, joten pinnalle voi normaalisti laittaa kynsilakkaa. Kynnenriekaleistani tuli oikein salonkikelpoiset tämän tehokäsittelyn jälkeen, joten suosittelen lämpimästi.

Mainokset

2 responses to “Eliksiiriä kynsille

  1. Ootko kokeillut orlyn nail armoria? Siinä on tekstin (en löytänyt inciä) mukaan kevlaria (jotain luotiliivi-juttuu) ja silkkikuituja. Mulla se ainakin saa lakkauksen kestämään jopa viikon hyvänä! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s