KC uutuuksia!

Sain töistä mukaani melko uutukaiset Let me be-shampoot ja hoitsikat Volume ja Color-versioissa. On näitä meilläkin ollut myynnissä jo alkusyksystä asti, joten ei nyt mikään ihan uusi juttu, mutta ei ole vielä muualla tullut vastaan eikä näistä ole kovin moni vielä kirjoitellutkaan.

Kyseessä on siis mm. suosittua Four Reasonsia valmistavan KCProfessional-linjan herkullisen tuoksuinen sarja, jonka tavoitteena on olla hieman ylellisempi ja ainutlaatuisempi. Tuoksu ainakin on todella ihana! Pullojen ulkomuoto puolestaan jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan melko vahvasti, samoin kuin KC:n Four Reasonsit teksteineen.

Color-shampoo ja hoitoaine sisältävät uutteita ja öljyjä oliivista, kurkusta, ginsengistä, avokadosta, rypäleistä, greipistä ja inkivääristä.  INCI on melkoisen pitkä, mutta sisältää kohtalaisen hyvän setin hoitavia aineita, eikä pelkästään täytekamaa.. Seasta löytyy mm. aminohappoja. Volume:ista puolestaan löytyy vielä täyslaidallinen lisää erilaisten kukkien ja siementen öljyjä sekä merilevää. Parabeenien sijaan näissä on näemmä käytetty erilaisista muista säilöntäaineista koottua mixiä, joka sisältää mm. fenoksietanolia, bentsoehappoa ja sorbiinihappoa. Parabeeniton sarja (ainakin näin 50% otannalla) niille, jotka siitä ovat tarkkoja.

Kaikki shampoot vaahtoavat vallan hurjan ihanasti, joten ei liene yllätys niiden olevan natriumlauryylieetterisulfaatilla (Sodium Laureth Sulfate) kyllästettyjä. Henkilökohtaisesti en ole niitä vastaan muuten kuin hammastahnoissa, joissa aiheuttavat minulle ainakin aftoja. INCIn alkupäässä olevista aineista lähes kaikki aineet on lisätty tuotteeseen natriumsuoloinaan, kenties pH:n takia? En osaa varmaksi sanoa.

Sarjan kaikki tuotteet sisältävät UV-suojan, hoitoaineet ja suihkeet myös lämpö- ja värisuojan. Tuoksusta sen verran, ettei näitä ole huumaavasta tuoksustaan huolimatta pumpattu täyteen hajusteita, ”parfum”:in osuus on alle 1%, joten uutteet ja öljyt tuovat varmastikkin oman osansa lopputuoksuun. Näissä on hyvin myös osattu välttää allergisoivia hajusteita. Color-puteleista ei löytynyt yhtäkään 26:sta yleisimmin allergisoivasta hajusteraaka-aineesta, eikä Volumessakaan ollut kuin Hexyl Cinnamal:ia.

Kertoilkaahan kokemuksia, jos joku on näitä jo kerennyt käyttämään!

Mainokset

2 responses to “KC uutuuksia!

  1. Hei,

    miten olet itse tykännyt tuotteesta?ajattelin juuri ostaa sitä vihreätä versioita eli vissiin korjaava? mitä mieltä olet siitä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s