RefectoCil ripsiseerumi, vko 4.

RefectoCilin Beautylash Growth Booster menossa nyt neljättä viikkoa. Mitään ei ole tapahtunut, paitsi ripset ehkä taipuvat hieman paremmin. Se menee varmaankin panthenolin tai biotinin piikkiin ja niistä nyt ei kannata maksaa tuollaista hintaa. Rehellisesti sanoen tässä lienee nyt sellainen, että kun en ole tuotteesta mitään maksanut niin en pakonomaisesti toivo sen toimivan. Eikä tosiaan mitään ole tapahtunut. Hyvät ripsivärit on ripsissä edelleen ihan hyviä ja huonot yhtä huonoja kuin ennenkin. Odotellaan vielä toiset 4 vk..

Tässä seerumissa vaikuttava aine on siis ”black sea rod oil” eli Mustan meren koralliöljy. Seerumi ei sisällä prostaglandiinijohdannaisia, joita useissa erittäin hyvin toimivissa ripsiseerumeissa käytetään, mutta jotka ovat haitallisia.

Kaipaan pidennyksiä kovasti.

Mainokset

5 responses to “RefectoCil ripsiseerumi, vko 4.

 1. Koponen Kirsi

  Olen käyttänyt Eyelash Growth Booster- ripsienpidennysainetta nyt parisen kuukautta. Ekaan kuuteen viikkoon ei tapahtunut mitään, mutta senpä jälkeen alkoi ripset kasvamaan- ja sen huomasivat toisetkin ! Moni työkaveri epäili, että olen ottanut ripsienpidennykset.. ;) Ja nyt moni läheinen naisystävä on tilannut kyseistä ainetta minun ripseni nähtyään !!

  • Olen myös nähnyt aivan upeita tuloksia, joita tuolla seerumilla on saatu aikaan! Olen itse taas käyttänyt sitä nyt kun ei ole pidennyksiä, ja ripset ovat kyllä kasvaneet huolimatta siitä, että sudin seerumia vähän sillon kun muistan. Hyvä tuote!

 2. Mielenkiinnosta tiedustelen miten on Beautylash Growth Booster toiminut?
  Vieläkö olet sitä ”säännöllisesti” käyttänyt?

  • Lopetin käytön 8 viikon jälkeen joskus vuosi sitten. Ei tuonut minulle mahtavia tuloksia, mutta vanhassa työpaikassani monella toimi erinomaisesti.

 3. Im not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later. All the best fbeddegccefc

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s