RefectoCil ripsiseerumi, vko. 6

Olen ehkä käyttänyt ripsiseerumia väärin. Ohjeissa ei todellakaan (kai) lukenut, että ripsirajan täytyisi olla kuiva, sanottiin vain että pitää olla puhdas. Huomasin maininnan kuivuudesta vasta selatessani muiden seerumeiden sivustoja ja käyttöohjeita. Noh, olen laittanut aiemmin kaikki rasvat ennen seerumia, joten silmänympärysvoidetta on varmasti ollut ripsirajassa. Eilen laitoin seerumia ensimmäisen kerran kuivalle iholle ja se pirulainen hieman kirveli.

Tässä voisi olla periaatteessa perää kenties samalla logiikalla kuin että kortisonia ei saa laittaa ihottumaan samaan aikaan kosteusvoiteen kanssa, koska teho heikkenee. Ts. vaikuttava aine laimenee, kun pohjalla on toinen tuote, johon se sekoittuu  ja näin ollen tehoainetta on vähemmän. Tässä tapauksessa ripsiseerumi laimenisi silmänympärysvoiteen kanssa. Ihan siis hypoteettisesti pyörittelen ajatusta, jos joku farmasian ihminen osaa kertoa tarkemmin niin bring it on.

Mutta! Henkäyksen mittainen piteneminen on huomattavissa ripsivärin kanssa, sellaisenaan karvat näyttävät yhtä vaaleilta ja suoraan eteenpäin tönöttäviltä kuin aiemminkin. Vanhat ripsarinkönttäni lensivät roskiin kun vihdoin sain kahden vuoden jälkeen haettua uuden ripsarin, ei ole pidennysten vuoksi ollut paljon tarvetta tai käyttöä. Ja sus siunatkoon jos kuulisin jonkun muun vielä omistavan kaksi vuotta vanhan avatun ripsivärin.. suutarin lapsella ei ole kenkiä? Ei saa käyttää sellaisia.

Nappasin kokeiluun tuon MaxFactorin False Lash Effect Fusionin kun sitä oli kehaistu jossain. FLE:t ovat mielestäni aina alkuun turhan kosteita eivätkä tartu liukkaaseen ripseeni, mutta viikon käytön jälkeen ovat täydellisiä. Lempparini näistä markettimaskaroista on edelleen kaikkien vuosien jälkeen Masterpiece – sekä tavallisena että vedenkestävänä. MaxFactor on kyllä halpismerkkien ykkönen ripsiväreissä.

Täytynee nyt käyttää parina iltana tuota seerumia kuivaan ripsirajaan. Jos kirvely jatkuu niin se lysti kyllä loppuu. Katsotaan mitä tapahtuu, vko. 6 pyörähti tänään käyntiin!

Mainokset

2 responses to “RefectoCil ripsiseerumi, vko. 6

  1. Joo just noin se mun mielestä ainakin menee, että laimenee jos on toinen tuote pohjalla. Mua hirveesti kiinnostaisi just tää seerumi joten toivottavasti kertoilet että miten sen kanssa käy jatkossakin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s