RefectoCil ripsiseerumi, vko. 7

Ripsiseerumin käyttöä on nyt jatkunut seitsemän viikkoa ja tulokset lienevät melko relevantteja tässä vaiheessa. Ripset kyllä pidentyivät muutaman millin, jonka huomaa ripsivärin kanssa sohiessa.

Kun vertaan näitä tuloksia noihin uskomattomiin ennen-jälkeen kuviin, mitä esim. NeuLashilla ja RevitaLashilla on saatu aikaan niin melko laihaksi lohduksi jää. Toki se on yksilöllistä, mutta mulla ei ainakaan yhtään ripset taipuneet eikä ilman meikkiä nää mitään eroa.

Tuo kuivaan ripsirajaan levittämisen aiheuttama kirvely loppui onneksi heti alkuunsa sen yhden kerran jälkeen. Onnistuin silmäänikin sitä tökkäämään eräänä iltana pimeässä, mutta ei aiheuttanut mitään kummempia tuntemuksia.

Jatkan seerumin käyttöä vielä muutaman viikon, mutta eiköhän nää dramaattisimmat tulokset ole tässä. Oikein oiva tuote turvallista ja hillittyä kasvuefektiä halajaville.

Mainokset

2 responses to “RefectoCil ripsiseerumi, vko. 7

  1. Salla Airaksinen

    Minulla kyllä tuloksena BeautyLashilla oli megaripset! Ylettyvät kulmakarvoihin asti ja ovat paksummat, kaikki luulevat että minulla on edelleenkin ripsienpidennykset ;) Olen käyttänyt tätä viime toukokuusta asti ja paras mahdollinen tulos näkyi noin 9 viikon jälkeen. Sitten olenkin käyttänyt seerumia vain 3 kertaa viikossa ylläpitämään tulosta, joten on aikas riittoisa kun yksi putilo kestää käytössä yli 3kk.

    • Olen nähnyt monia, joilla on kasvanut aivan upeat ripset tuon seerumin kanssa. Mulla oli vikaa joko tekniikassa tai ripsissä, varmaan molemmissa. Ripset kyllä kasvavat, mutta melko maltillisesti. Mukava kuulla, että on sulla toiminut noin hyvin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s