Minä!

Kun aloitin tämän blogin kirjoittamisen joulukuussa, en oikeastaan tiennyt mihin tähtään. Blogin perustaminen oli aikalailla päähänpisto enkä juuri pohtinut sen kummemmin tulevaisuutta. Tarve oli vain päästä kirjoittelemaan. Blogia olin kirjoitellut omasta elämästäni aiemminkin, joten sinänsä aiheen valinta oli helppoa; en oikeastaan halunnut blogittaa omasta elämästäni, menemisistäni, pukeutumisestani tai syömisistäni.

Miksi en kerro enempää itsestäni? En oikeastaan tiedä. Tuntui helpommalta aloittaa anonyyminä, kokonaan ilman omaa nimeänikään. En oikeastaan edes miettinyt asiaa. Onko siihen sitten mitään syytä? Ei ehkä. Aluksi vain yksi henkilö tiesi tästä projektistani, mutta kun lukijoita alkoi ilmaantua enemmänkin, kerroin asiasta lähimmille ystävilleni. Odotin toki päivää, kun joku tuttu tunnistaisi minut jutuistani ja niin kyllä kävikin.

No nyt ollaan tässä tilanteessa. Kaikki muutkin kirjoittaa blogiaan omalla nimellään, joten miksi ei. En keksi itseasiassa yhtään syytä, miksi joku ei saisi tietää. En sentään kirjoita mitään skandaaliblogia. Aloitetaanpa siis alusta.

Lyhyesti ja tiivistetysti; Annina, 22-vuotias toisen vuoden estenomiopiskelija. Opiskeluosan varmaan tiesittekin. Olen kotoisin Helsingistä ja asun Helsingissä. Aloittelen parhaillaan uutta elämää ja sain juuri tietää saaneeni Ranskasta työharjoittelupaikan ensi syksyksi. Senkin kerkesin kertoa jo aiemmin.

Täältä sitä juttua on siis tullut ja tulee jatkossakin. Jos nyt jotakuta sattuu kiinnostamaan mun elämä, niin saa siitä kysyä. Tällaista tänään!

Mainokset

6 responses to “Minä!

  1. Kivaa nähdä bloggaajan naama. Musta on aina hauskaa, miten sitä kuvittelee ihmiset tietyn näköisiksi, vaikkei blogissa ois naamaa näkynytkään. Huomaa siis, että kuitenkin se teksti on pääosassa :) Omaa naamaa en tosin blogiini ole vielä pistänyt, ei oo olennaista… kai.

  2. Voi oletpa nätti ja sulla on kauniit hiukset :> Olen vakioseuraaja, kiitos kivasta blogista!

  3. Kiva kun esittäydyit. :) Olen itse Turusta valmistunut estenomi. ;) Tuo teidän koulutusohjelma vaikuttaa ihanan kemiapainotteiselta!

    • Sirje en tiennytkään, että olet estenomi! Teillä siellä Turun päässä vissiin nyt loppuu sitten harmillisesti koko koulutusohjelma :( Ja meillä juu kemiaa riittää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s