Prolash update

Kappas, taas on tätä siunatun tököttiä tyrkyllä, tällä kertaa Offeriumilla hintaan 25€. Täytyi tulla jakamaan tämä teksti, joka oli tuotteen ohessa kerrottu. Ensinnäkin tuotteen nimi mainitaan vain kerran, ohimennen lauseeseen piilotettuna.

Usko pois, seitsemässä päivässä pidemmät, tummemmat ja paksummat ripset! Ranskalaisen lääketehtaan kehittämä kasvuseerumi valloittaa maailmaa, nyt myös Suomea!

Diili sisältää ripsien kasvunesteen suoraan Ranskasta.

Happy Paris, Prolash Eyegrowth -seerumin avulla saat seitsemässä päivässä entistä pidemmät, tummemmat ja paksummat ripset! 

Tämä ripsiseerumi aktivoi lepäävät karvatupet, kasvattaa ja tuuheuttaa ripsiä vahvistaen ja jopa tummentaen ripseä.

Bio-entsyymi EPM, joka sisältää 10 luonnollista aminohappoa, aktivoi tehokkaasti karvan kasvua. Muita vaikuttavia aineita ovat seriini, biotiini, E-vitamiini ja hyaluronihappo.”

Muun muassa tuota EPM:ää metsästin silloin Prolashia tutkiessani. 10 luonnollista aminohappoa? No luonnollista luonnollista, aminohapot muodostavat proteiineja ja ne ovat orgaanisia aineita. Vähän luonnollisuuspesua nyt taas havaittavissa. Mutta paras oli kyllä ehdottomasti tämä: SUORAAN RANSKASTA! Mahtavaa, upeaa. Ranskassa, Euroopan kosmetiikkateollisuuden kuumimmassa ytimessä on kehitetty seerumi, jonka INCIssä lukee jollain mandariinikiinan kielellä vähän sinnepäin kirjoitettuja aineiden nimiä. Tosi uskottavaa. Kun kyljessä vielä komeilee isolla Made in HongKong niin kyllä sitä pieni ihminen taas saa miettiä, että mihin se Ranskan hohdokkuus oikein jäi. Toki se voi olla Ranskassa kehitetty ja Honkkarissa tuotettu, mutta kyllä vähän uskallan epäillä, että EU:ssa tehtäisiin näin räikeästi metsähallituksen puolella olevia tuotteita.

Summasummarum, Prolashilla on näemmä myös joku suomalainen jakelija, Jemima Oy, joka tuota Offeriumin diiliäkin luotsaa. Muistelen nähneeni tuon lafkan työpaikkailmoituksia pariinkin kertaan – jotain luonnonmukaisuus-vihreätarvot-juttuja harrastivat, tämä ei välttämättä siihen settiin ihan istu. Tai no miksipä ei? Kuka haluaa EHDOTTOMASTI tilata?

Mainokset

9 responses to “Prolash update

 1. Siis hetkinen? Jemima Oy:n toiminta on ollut keskeytynyt vuodesta 2009 saakka, joten miten he voivat toimia jakelijana eli harjoittaa liiketoimintaa? Tiedot selviää osoitteesta http://www.ytj.fi ja sieltä oikeasta laidasta ”YTJ-tietopalvelu – yrityshaku”.

  • Erittäin mielenkiintoinen kysymys! Offeriumiin oli merkitty tuo yritys vastaavaksi jakelijaksi ja oli vielä linkkikin heidän sivuilleen. Tämähän alkaa mennä melkoisen erikoiseksi. Kaiken kruunaa tämä räikeästi EU:n lainsäädännön vastainen tuote.

 2. Pikaisen googlettelun mukaan toiminta on jatkunut ihan täysipäiväisesti tuon ”toiminnan keskeyttämisilmoituksen” jälkeenkin? En lähde nyt enempää tässä tuota spekuloimaan, mutta maanantaina täytyy varmaan vinkata tuosta eteenpäin.

  • Juu siltä minustakin vaikutti, ei ole nimittäin edes muutamaa kuukautta siitä kun huomasin heidän työnhakuilmoituksensa, joten ihan tavalliseen tapaan näyttää rullaavan liiketoimet..

 3. Hihii! Oonkin tässä miettinyt, että mitä täällä töissä tekisin, kun kaikki on lomalla, ja sillonkin kun kaikki on töissä, saan olla fabossa ja tehdä mitä huvittaa, kunhan vastaan puhelimeen (ehkä 10 soittoa päivässä kiireisinä aikoina) ja hoidan muut pikkujutut mitä mulla on. :D ONNEKS löysin sun blogin, niin nyt voin lukea kaikki sun postaukset rattoisaksi ajanvietteeksi! Ja tää on kaikenlisäksi tosi opettavaista! :D

  P.S. Ei oo estenomi täydennyshaussa :( Ens vuonna sit… Ja pitää vielä kysellä, jos sais käydä avoimen puolelta niitä kursseja (tosin löysin vain yhden kurssin estenomi-puolelta ja sekin matikkaa, jonka todennäköisesti saisin hyväksiluetuksi, koska Kauppakorkeessa on tod. näk. hieman haasteellisempia numeroiden pyörittelyä)… :)

  • Mukava, että mun jutuista riittää ajanvietettä! Ensi vuonna tosiaan sitten, ja muista laittaa ekaksi hakuvaihtoehdoksi, koska muuten on melko mahdoton päästä. Kemiaa kannattaa lukea vaikka avoimessa, sitä voi vissiin saada aika tehokkasti hyväksiluettua. Matskua ei kannata, sitä on vain yksi valmentava kurssi niille, jotka eivät läpäise matikan tasotestiä, muiden ei tarvii sitä käydä :)

 4. Paluuviite: Joko riittää? | INCImix

 5. Siis mitä? Tilasin ko.tuotteen sen enempää ajattelematta, ku oli kerran offeriumin kautta – siellä on aikaisemmin ollut hyviä diilejä, mutta että tämmöstä! Ei ihme kun paketti tuli normaali postimerkillä ja käsinkirjoitettuna .. Hyvä, etten vielä ainakaan pistänyt silmiin! Jotain hyödyllistä noi roskalehdetkin uutisoi joskus! Mitenköhän tässä nyt pitäisi toimia – palauttaminen houkuttais kovasti!

  • Huvittavaa, ettei pakkausmerkintöjä ole vieläkään korjattu. Tuo litku on CityDealilla, Facediilillä ja Offeriumilla vuoropäivinä tarjouksessa, siis melkein aina. En laittaisi silmiini.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s