Rantakuntoon rasvaamalla!

Lisää voidetta niin päästään vielä bikinikuntoonkin! Not. Huhhei, on vähän paljolti ollut näitä diilijuttuja nyt blogissa esillä, mutta kun ovat niin armottoman hauskoja. Tänään CityDealista saisi voiteen, jolla sentit karisee vyötäröltä parissa viikossa. Vaikuttaviksi aineiksi rasvanpolton kannalta on mainittu Omega 3 ja kofeiini. Kas olisiko tässä uusi maailman superdieetti – kalaa ja kahvia? Tälle naurahdin kovasti: ”Omega 3:sta, jonka vaikuttavat aineet stimuloivat solujen toimistoa”. Solujen toimistoa. Voisin alkaa pitää ihan omaa blogiaan näistä diilisivustojen kosmetiikkahuijauksista. Ja kofeiini sitten solujen toimiston jälkeen vie diilin mukaan läskit mennessään.

Tuotteessa on kyllä huomattavasti Omega 3:sta yleisemmin rasvanpolttoaineissa käytettyä ainesosaa, Garcinia cambogia:a, tai varmaankin luultavasti kyseisen hedelmän kuoresta saatavaa hydroksisitruunahappoa. Sen väitetään hillitsevän ruokahalua, estävän rasvan varastoitumista etc, you know the story. Testit olivat osoittaneet lumelääkkeen laihduttavan aivan yhtä tehokkaasti.

Sitten päästään tähän lempiaiheeseeni, eli näiden kaikkien imeytymiseen sinne rasvakerrokseen asti. Ei mahdollista lainsäädännön eikä varmaankaan aineidenkaan puitteissa. Luulisi, että vetelemällä hyviä määriä näitä aineita ruoan ohessa pitäisi olla laiha kuin luteen henkäys; imeytyminen ruoansulatuksesta lienee huomattavasti todennäköisempää, kuin iholle levitettynä. Mihin tämän mahdollinen lumevaikutus sitten perustunee? Nesteenpoistoon. Kofeiini kiihdyttää aineenvaihduntaa, ja voi mahdollisesti onnistua stimuloimaan pintaverenkiertoa. Iho voi tuntua reippaan, 20 vuorokautta jatkuneen rasvauksen jälkeen myös kimmoisammalta. Tottakai, koska sitä on kosteutettu normaalia enemmän.

Minkähänlainen lopputulos tulisi kun tätä hinkkaisi muutaman viikon vatsaan ja tuota aiempaa rintojensuurennusvoidetta ylävarustukseen – kertyisiköhän nesteet oikeaan paikkaan?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s