Joko riittää?

Sitä ihminen aina säikähtää, kun kävimäärät kymmenkertaistuu yllättäen. Nyt osasin kyllä jo vähän arvata tämän, koska arvatkaas mitä: Jemima myy taas sadannen kerran ”lemppariani”, Prolash+-seerumia Facediilissä! Jee! Tämän seurauksena ripsiseerumipostaukset huutaa halleluujaa ja kovaa. Tämän aiheen perässä tulleet uudet lukijat, lukekaa postaukset Prolash+ ja Prolash update niin pääsette vähän kartalle siitä, mille täällä naureskellaan.

Mulle tosin selvisi yksi uusi asia ks. seerumista, Tämä Happy Paris, Prolash Eyegrowth-seerumi onkin siis uudessa paketissa. Jostain kumman syystä se vanha ei ollut ihan käypäinen EU-markkinoille, joten ovat kasanneet sille komian ulkopaketin. Täältä löytyy oikein kuvankin kanssa juttua ks. litkusta. Siis tekstin perusteellahan tuo vaikuttaa nyt jo ihan hyvältä, mutta itselläni vaan kertakaikkiaan meni usko noiden ProLashien kanssa niitä tutkiessa. Ja lisäksi se on AINA alessa, varmaan kerran viikossa, joten joku vika siinä on pakko olla.

Mutta kurkatkaapa tuosta, mitä muuta jännää uutta tuolla on myynnissä! ProLash+ mascara, 139€, huuh. Oli tämäkin CityDealissa tässä menneenä päivänä parilla kympillä. Toimii takuuvarmasti…not. Olen ehkä vähän turhan kriittinen ja kärkäs nyt näitä ProLasheja kohtaan, onhan se sentään ”TaikaRipsiväri”.. kuka kirjoittaa noin ala-asteen jälkeen? Joku tolkku nyt sentään sais olla.

Ja vielä viikon kevennyksenä Jemiman sivulta ProLash+ uusin ainesosaluettelo:

Ainesosat: 100% luonnollinen entsyymi ”EPM”, 10-amino-happoja, karvatupissa kasvutekijä, tislattua vettä, vitamiinit, Laventelin eteerinen öljy, luonnon kasvi ydin, hyaluronihappo, kosteuttaja.

Jos estenomeilla ois vitsikirja niin toi vois olla aika hyvää kamaa sinne. Kiitän ja kuittaan! Ja muuten, lupaan etten aio kirjoittaa ProLasheista enää.

Mainokset

8 responses to “Joko riittää?

  1. Jos muuten mietit uutta kirjoitettavaa, niin miten olisi karvanpoistoa ”ehkäisevät/estävät” dödöt ja voiteet? Kyllähän näitä kaikenlaisia ”taika-aineita” riittää. :)

    Aika hurjia kyllä nuo ripsiseerumijutut. Tässähän alkaa toivoa, että kosmetiikka olisi jälleen ”turhaa ja toimimatonta”. :/

    • Pistän korvan taakse :) Siitä Smart3S-voiteesta kirjoittelin silloin jonkin aikaa sitten, eikä sen INCIstä silloin löytynyt mitään selittävää tekijää. Nythän niitä on tosin tullut useampiakin markkinoille, täytyykin käydä tutkimassa!

  2. Heh, minä repeilen tuota estenomien vitsikirja -juttua :D

    • Itse vitsi oli mielestäni aika hyvä kyllä.. Ainesosat ”karvatupissa kasvutekijä” ja ”luonnon_kasvi_ydin”. What can I say? :D Vetää ihan sanattomaksi!

  3. hahahahah ei hele repesin tolle inci-listalle :D:DD

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s