Luottotuoteongelma

Luottotuotteeni nro. 1, Tangle Teezer-hiusharjani on tuottanut minulle aikojen saatossa ”ongelman”, jonka myötä tiemme saattavat lähteä hetkeksi kulkemaan eri suuntiin. ”Ongelma” on seuraavanlainen. Hitaasti, mutta varmasti näiden kuluneiden 3-4 vuoden ajan Tangle on vahvistanut kuontaloni siihen pisteeseen, ettei sen teho enää riitä selvittämään tuuhentuneita hiuksiani.

Kiinnitin tähän huomiota kyllä jo pidemmän aikaa sitten, sillä jatkuvasti hiuspehkon selvittämiseen kuluu enemmän ja enemmän aikaa, hiuksia joutuu jakamaan osioihin ja harjaamiseen kuluu helposti kymmenkertainen aika entisaikoihin verrattuna. Aloin sitten oikein kunnolla mittelöimään hiuksiani ja kyllä, nehän ovat oikeasti aika paksut ja tuuheat. Meininki on aivan toinen kuin muutamia vuosia sitten. Tällöin märkä tukkani oli ponnarilla läpimitaltaan ehkäpä peukalon luokkaa – nyt saan ottaa siitä reilusti koko kämmenellä kiinni. Hiukseni myös kasvavat sitä tahtia, että jopa kampaajaystäväni kauhistelevat välillä sitä vauhtia. Maaliskuussa viimeksi värjäyttämäni kokopääraidat menevät nyt korvien kohdalla, oma värini (joka on melko kylmänvaalea, n. 8-9 luokkaa) on siis hyvää vauhtia saamassa vallan.

Ruokavalion piikkiin ei mene, syön yhtä huonosti kuin aina ennenkin, enkä muitakaan elintapoja ole parantanut. Kampaamotuotteita käytän samoissa määrin kuin aiemminkin viimeisen 6-7 vuoden ajan. En keksi hiustenkasvulle mitään muuta syytä, kuin Tangle Teezerin. Yhä enenevissä määrin joudun setvimään hiukseni Roger Paran aukikampausharjalla, koska Tangle ei pysty niitä siedettävässä ajassa selvittämään pahimmista sotkuista. En kuitenkaan missään nimessä aio kokonaan luopua sen käytöstä, vaan käytän sitä kaikkina mahdollisina hetkinä hiusten ollessa vähemmän sotkuiset. On myös muuten erinomainen apuväline hiusnaamion ja hoitoaineen levittämisessä.

Mainokset

4 responses to “Luottotuoteongelma

  1. Minulla on ohuet hiukset ja todellakin haluaisin tuollaisen jos siitä olisi apua! Saako noita ostettua mistään Suomesta? Netissä tuli äkkiseltään vastaan vain ulkomaisissa verkkokaupoissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s