RevitaLash vedetty markkinoilta USA:ssa

Komedo.fi: Revitalash Advanced on vedetty pois markkinoilta USA:ssa

Noniin, kutsuisin tätä lähinnä työvoitoksi jollain saraa. RevitaLash Advanced, tälläkin sivustolla monesti puitu litku on todettu oikeuden päätöksellä lääkeaineeksi. Näin ollen se ei ole kosmeettinen tuote, eikä sitä sellaisena saa myydä. Itselläni on ainakin vahva usko ja luottamus siihen, että tämän luokan päätös vaikuttaa pian myös EU:ssa vastaaviin päätöksiin. Tieto tästä päätöksestä tavoitti minut jo eilen illalla ja Komedo.fi:n uutinen lähti heti tänään leviämään kovaa vauhtia. Revitan maahantuojakin oli kommentoinut asiaa:

RevitaLashin käyttäjät voivat jatkaa tuotteidensa käyttöä rauhallisin mielin. RevitaLash-tuotteet ovat tutkittuja ja täysin turvallisia käyttää edelleen. RevitaLash Advanced ei sisällä lainkaan lääkeaineeksi luokiteltavaa bimatoprostia eikä mitään muitakaan lääkeaineita. Tuotteen valmistaja Athena Cosmetics vakuuttaa tuotteen edelleen olevan 100%:sti kosmeettinen tuote”.

Haluaisin kovin mieluusti kuulla perustelut, että miksi Revita ei sisältäisi lääkeaineita, vaikka asia on oikeudessa nyt virallisesti todettu. Tämä lienee nyt varoitus kaikille prostaglandiineilla pelleileville seerumivalmistajille, tie voi olla tulevaisuudessa melko kivinen. Tässä kohdassa totean vain, että jokainen tehköön nyt päätöksensä siitä, uskooko maailman kenties vaikutusvaltaisinta tuomioistuinta vai valmistajaa. Oma mielipiteeni lienee kaikille selvä.

Mainokset

29 responses to “RevitaLash vedetty markkinoilta USA:ssa

 1. Oho, melkoinen edistysaskel! Juttua onkin ollut mielenkiintoista seurata blogistasi.

  • Oli kyllä hymy herkässä kun toissailtana tuli aiheesta sähköpostia. Vaikkei tämä asia nyt sinällään itseeni mitenkään liity, olen siitä niin paljon jauhanut täällä, että tuntui tietysti mukavalta saada muualta vahvistusta asialle.

 2. Yllätys…tuo maahantuoja muutenkin harrastaa eri keskusteluketjuissa oman tuotteensa joskus suhteellisen aggressiivistakin promoamista haukkumalla kaikki tuotteen turvallisuutta epäilevät. Tietenkin väittää olevansa vain tavallinen tallaaja, mutta aika moni siellä on tiettyä mieltä kuka siellä kommenttejen takana on aina samalla tyylillään kirjoittaa. Nytkin se kommentit kuulostavat ihan samalta kuin ennenkin, se viimeiseen asti väittää tosiasioita vastaan. Onneksi en itse ole koskaan koskenutkaan tuohon Revitalash -tuoteperheeseen.

  • Tämäkin blogi on saanut osansa hänen kehuistaan tuolla Ripsiseerumi-revanssin kommenttiosiossa. Mielenkiinnolla jään odottelemaan, että mitä tapahtuu kun lopullinen tuomio vihdoin astuu voimaan. Nythän on tietysti edessä vielä pitkä valitusprosessi ja sen ajan tuotteet saavat olla myynnissä esimerkiksi Euroopassa.

 3. Katsos niinpäs olikin…olin lukenut tuon postauksen kommentteineen jo kauan sitten ja tuo kommentti oli tullut myöhemmin vasta ja jäänyt huomaamatta. Ja ei ole enää osannut vastata vastaukseesi, koska asia on juuri noin miten kirjoitit ja mitäpä hän voisi enää lisätä. Keskusteluissa ns. tavikset eivät pysty vastata hänelle noin, jolloin se meuhkaaminen jatkuu aina loputtomiin. Ihan samaa juttua näköjään kuin muuallakin, se nainen löytää jokaiseen ripsiseerumikeskusteluketjuun ja siellä samalla tavalla mollaa muita ja väittää itsellään olevan ”luonnontieteellinen yliopistokoulutus”, heh. Alkaa olla jo tylsää lukea ketjuja kun se löytyy joka paikasta meuhkaamassa, vaikka niissä fiksut ja kriittiset kuluttajat haluaisivat keskenään vaihtaa kokemuksiaan seerumeista ilman hänen huutelimisiaan. Hyvin omitakeinen tapa hänellä markkinoida RevitaLashia ja käsittääkseni hän onkin jo aika suuri vitsi ammattilaispiireissä, hän tekee omilla jutuillaan hölmön itsestään ja koko tuotteesta jo kohta. Ja olet varmasti lukenut Revitalashin nettisivuilta hänen kirjoittamaansa ”markkinointitekstiä”…aivan kaameeta sontaa, tämä on järkyttävin ”markkinointimateriaali”teksti minkä olen koskaan lukenut:

  http://www.revitalash.fi/Resources/RevitaLash%20ripsienhoitotuotteen%20kemiallinen%20koostumus.pdf

  Väittää aina itseään ammattilaiseksi kaikessa, mutta ehkä kannattaisi ulkoistaa joitain osia bisneksestään eli heti ensimmäisenä ainakin sisällöntuottaminen…. :D :D :D Ja pysyä poissa keskusteluista ainakin tuolla tyylillä ja muutenkin hän on joka paikassa niin ilmeisen tunnistettavakin jo kun sama aggressiivinen kirjoitustyyli on joka paikassa kuten noissa hänen naurettavissa materiaaleissaankin.

  • Mikäli olen ymmärtänyt oikein, olemme kotoisin samasta puljusta, eikä näin ollen ole syytä todellakaan kutsua kollegoita kotikemisteiksi. Uskon kyllä, että hänellä on varmasti todella paljon tietoa, ymmärrystä ja ammattitaitoa asioista. Tietysti jos kysymyksen asettaa jo lähtökohtaisesti tyylillä ”onko ainesosaluettelossa
   jotakin salattavaa, onko ainesosaluettelot piilotettu, yritetäänkö
   kuluttajilta pimittää tietoa”, niin tämä on lähtökohtaisesti väärä lähestymistapa ja kertonee jo tarpeeksi. Tämä prostaglandiiniseerumi-asia on taas sellainen ei-todellakaan-mustavalkoinen asia, jossa vain täytyy valita puolensa. Itse olen puoleni valinnut ja puolustan sitä, hän puoltaa omaa mielipidettänsä. Ja aina täytyy muistaa, että asiat riitelevät, eivät ihmiset.

   Uskon kyllä vakaasti, että suurin mediameuhkaaminen seerumeista on vielä hamassa tulevaisuudessa, kun näitä sitten mahdollisesti aletaan napsia markkinoilta reippaamallakin kädellä ja mahdolliset pitkäaikaisvaikutukset alkavat paljastua.

 4. Hööö, kamalan vastuutonta markkinointia maahantuojalta :/ En nyt muista miten perus-RevitaLashin kanssa kävi, eikös siinä ollut bimatoprostia ihan sellaisenaan? Ja aika hassua, että Jenkkilässä on aktivoiduttu tähän asiaan ennen EU:ta! :P

  Kiinnostavaa seurata miten tulee tapahtumaan RapidLashin ja Neulashin kanssa, ainakin jälkimmäistä mainostetaan mielestäni eniten blogosfäärissä.

  • Juu kyllä, alkuperäinen RevitaLash sisälsi bimatoprostia ihan sellaisenaan. Uusi vaikuttava aine on taitava käännös (analogi) siitä, eikä nyt todistetusti siis yhtään parempi. Jenkkilässä tämä oikeus toteutui kilpailijan nostaman oikeuskanteen vuoksi – kerrankin oli hyötyä siitä järjettömästä käräjöinnistä mitä siellä käydään aamusta iltaan milloin mistäkin asiasta.

   NeuLashistahan FDA on jo antanut varoituksen, Isopropyl Cloprostenate on todettu vaaralliseksi jo paljon tätä aiemmin, mutta miksi se on edelleen markkinoilla, sitä on paha lähteä arvioimaan. Parempia aikoja odotellessa! :)

   EDIT: Tuo varoitus koskee myös RapidLashia ja NouveauBrow:ta. Varoitus siis täällä

   • Kääk! Luitko Kicksin uusimman jäsenlehden?! Se on aivan järkyttävä! Siinä hehkutetaan ripsiseerumeita, nimenomaan ripsentyveen laitettavia, aivan vastuuttomasti! :O

   • En lukenut, mulle ei itseasiassa tuu Kicksin jäsenlehti. Ihme kyllä, koska oon lähestulkoon joka paikan kantis.. Täytyykin käydä lukaisemassa. Ja niitä turvallisia ripsiseerumeitahan pitääkin hehkuttaa, koska ne toimii hyvin :)

   • Eiku siin on just Revitalash Advanced, ja siin sanottii muistaakseni nimenomaan, että ripsiseerumi saa ripset kasvamaan pidemmiksi pidentämällä kasvukautta. Sit siin on kans joku Isadoran uutuus ( ? ) ripsiseerumi, mut se on varmaa turvallinen… Tuskin Isadoras mitää lääkeaineita tai johdannaisia olis… :P

   • No huhhhuh, sattupa sopivasti :D Laitettu painoon varmaan just ennen ku toi poisvetouutinen tuli. Täytyykin tutkia!

 5. Mikä TOIMIVA ripsiseerumi olisi turvallinen käyttää?

  • Kun sen tietäisin niin olisin melkoisen rikas nainen. Olen aika varma, ettei markkinoilla ole yhtäkään kalliimpaa ripsiseerumia, joka ei toimisi kenelläkään. Vastaavasti myynnissä ei ole myöskään yhtä, joka toimisi kaikilla. Turvallisia, prostaglandiinittomia seerumeita on paljon ja monista niistä voit lukea hyviä kokemuksia Ripsiseerumi-revanssin kommenttiosiosta. Se, että mikä sitten toimii itsellä, on selvitettävissä vain kokeilemalla.

 6. Osaatko sanoa, mitä eroa on Revitalash advanced:lla ja sitä aiemmin myydyllä Revitalsahilla? Itselläni on tuo jälkimmäinen ja mietin, että onkohan siinä tuota samaa ainetta, jonka takia advanced vedettiin pois markkinoilta.

  • Alkuperäinen RevitaLash sisälsi puhdasta bimatoprostia, joka on se virallinen alkuperäinen glaukoomalääke, josta kaikki keskustelu on lähtenyt liikkeelle. Mikään markkinoilla oleva tuote (paitsi reseptillä saatava Latisse) ei saa sisältää bimatoprostia, eli siksi koostumusta vaihdettiin. Huonoin tuloksin, sillä uusikin aine on lääkeaine.

 7. Ostin juuri pari päivää sitten Kicksistä kyseistä RevitaLashia. Olin aiheeseen perehtymätön ja tietenkin luulin ostavani täysin turvallista ja tutkittua tuotetta. Myyjäkin mainitsi, ettei se sisällä glaukoomalääkettä, kuten joidenkin kilpailijoitten tuotteet..

  Parina iltana sitten ehdin laittaa, kun tänä aamuna silmäni olivat aivan punaiset, kuivat ja näkö sumea. Tulipa nopeasti noi negatiiviset reaktiot! Olen toki herkkäsilmäinen muutenkin. Aloin googlailla tarkempaa tietoa ja tulos oli tätä mitä nyt täältäkin luen. Olen suoraan sanottuna järkyttynyt! Kuinka länsimaissa voidaan myydä turvallisena kosmetiikkana tuotetta, jolla voi olla tunnettuja haitallisia vaikutuksia käyttäjälleen. Jotkut voi saada silmänsä pilalle (toivottavasti ei lopullisesti) moisia moskia käyttämällä. Täysin moraalitonta toimintaa RevitaLashin (ja muitten vastaavien tuotteiden) puolelta. Eivätkä anna tyytyväisyystakuuta, vaikka hinta on noin kova. No toki nyt ymmärrettävää, kun tietää ettei ole puhtaat jauhot pussissa.

  Ottaapa päähän oma tyhmyyteni. Sinne meni 143 euroa kankkulan kaivoon. Hetken jopa mietin, että jatkan käyttöä, josko oireet menisivät ohi. No ei tarvitse enää miettiä, kun on lukenut näitä juttuja ja käyttäjien omakohtaisia kokemuksia haitoista. Tavallisuudessa perehdyn hyvinkin tarkkaan tuotteeseen ennakkoon, varsinkin jos on kalliimmasta asiasta kyse. No elämä opettaa, ainakin toivottavasti :) Jospa ajattelisin positiivisesti, etten ehtinyt altistaa silmiäni kyseiselle aineelle pitempään..

  • Oivoi, ikävä kuulla. Joillain nuo oireet tulevat tosiaan samantien ja ovat kyllä huomattavan ikäviä. Käsittämättömintä mielestäni on, että myydään vielä valheellisin perustein sanomalla, ettei ole prostaglandiineja, huhhuh.

   • Kerttuli

    Hei vielä!
    Soitin maahantuojalle ja kerroin allergiaoireistani. He lupasivat korvata tuotteen sen myyneelle yritykselle. Eli minä sain rahani takaisin Kicksistä ja Revitalash lupasi korvata liikkeelle. Todella ystävällinen henkilö oli maahantuonnin päässä vastaamassa. Pelkkää positiivista sanottavaa asiakaspalvelusta, vaikka itse tuote ei minulle sovikaan – ja vaikka allergiaoireita ei olisi tullutkaan, en lukemani perusteella olisi uskaltanut enää käyttää!

   • Hieno juttu! Mukava kuulla, että asiakaspalvelu pelaa. Siinähän se yrityksen maine ratkaistaan, että miten hommat hoidetaan esimerkiksi juuri reklamaatiotilanteissa.

  • Oivoi, ikävä kuulla. Joillain nuo oireet tulevat tosiaan samantien ja ovat kyllä huomattavan ikäviä. Käsittämättömintä mielestäni on, että myydään vielä valheellisin perustein sanomalla, ettei ole prostaglandiineja, huhhuh. Niin, ja toivotaan todella, että kyseinen päätös rapakon takana vaikuttaa nopeasti myös meillä täällä EU:ssa.

 8. Oma kosmetologini suositteli minulle viime viikolla RevitaLashia ja antoi esitteen. Onneksi tutustuin asiaan ensin täällä netissä ennen kuin lähdin ostamaan yhtään mitään. Itsellä on vielä hyvin herkät silmät.
  Ostinkin näiden juttujen perusteella Idollashia ja olen käyttänyt sitä nyt muutaman päivän. Siitä ei ainakaan ole tullut mitään ylimääräisiä tuntemuksia.

  • Viisaan päätöksen teit kun otit selvää :) Hyvä, ettei ole tullut oireita, toisaalta noista ei pitäisikään tulla mitään. Tulehan kertomaan kokemuksia, että miten seerumi toimi sinulla!

 9. Kylllä vain, perästä kuuluu =D

 10. Dienna Asire

  Onneksi on olemassa myös niitä luonnollisia ripsiseerumeita markkinoilla, jotka eivät sisällä tuota lääkeainetta ;)

  • Kyllä. Ripsiseerumeita on käsitelty hyvin laajasti kahdessa ripsiseerumipostauksessa, jotka löydät Suosituimmat-listan kärjestä :)

 11. Hei Annina! Olen kiinnostuneena seurannut ripsiseerumikeskustelua silloin tällöin. Ikävää tämä maahantuojien ja valmistajien väittämä, ettei ripsiseerumit sisällä lääkeaineita, jos tai kun ne kuitenkin niitä sisältävät. Tunnen itsekin lievää petetyksi tulemisen tunnetta. Mutta – kuitenkin käytän edelleen ainakin ostamani ripsiseerumin loppuun. En kuitenkiaan usko, että lääkeaineettomat ripsiseerumit voisivat vaikuttaa yhtä tehokkaasti ripsien kasvuun, korkeintaan hoitaa niitä samoin, kuin hiustenhoitoaineet hiuksia.
  Olen käyttänyt Revitalash Advanced ripsiseerumia 9 kuukautta saamatta ainakaan vielä mitään ikäviä sivuvaikutuksia. Ripseni ovat vahvistuneet ja pidentyneet kauniisti. (tosiaankin vaikuttaa siltä, että ripsien kasvukausi on pidentynyt) Alussa käytin n, 3 kk joka ilta ripsityveen ja välillä n. 2 – 3 krt viikossa n. 3 kk. Kun ripset alkoivat vaihtua (tippui pitkiä pois) jatkoin taas n. joka ilta. Siis ei mitään ikäviä sivuvaikutuksia. Olin miettinyt pitkään ennen kuin ostin seerumin, että uskallanko kokeilla. Ja kiva että uskalsin. Kirjoitin vain rauhoittaakseni lukijoitasi, että ainakaan minulla ripsiseerumia oikein käytettynä (huolellisesti laitettuna ripsityveen, varoen, ettei mene silmään) ei ole ollut mitään ongelmia. Nyt kysynkin, mikä tässä lääkeaineeksi määritellyssä ainesosassa on se pelottava peikko? Käytetäänhän sitä glaukoomassakin suoraan silmään joka päivä vuosikausia. Mm. 77 v. äitini käyttää tätä glaukoomalääkettä silmäsairauteensa. Kiitos kiinnostavasta blogistasi Annina! Ja tsemppiä opiskeluusi!

  • Hei! Kiitos kommentistasi ja mukavasta palautteesta. Valmistelen paraikaa uutta artikkelia, jossa käsitellään juurikin kysymiäsi asioita. Palataan siis asiaan pikimmiten!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s