Bonjour!

Bonjour à tous! Täällä ollaan nyt jo neljättä päivää, hassua. Kotiuduin myöhään keskiviikkoiltana ja torstaina alkoi jo duunit. Alkujärkytyksestä toipumiseen menee varmaan vielä jonkin aikaa, joten järkeviä tekstejä voi joutua hieman vielä odottelemaan. Kirjoitan myös matkablogia reissustani (ihan siitäkin syystä, että meillä saa siitä opintopisteitä), joten jos mun reissu kiinnostaa, niin blogi löytyy täältä. Kyseessä siis periaatteessa aivan höpöhöpö-blogi, jossa taivastelen kulttuurieroja ja millon mitäkin. Lähinnä blogi on alunperin suunnattu mun kavereille ja lähipiirille, niin ettei tarvii kertoa samoja asioita erikseen jokaiselle.

Kuitenkin pysytään nyt kosmetiikka-asiassa sentään. Kun pakkasin omaisuuteni kahteen valtavaan matkalaukkuun ja kahteen käsimatkatavaraan, tein juuri niinkuin ei missään nimessä saisi tehdä. Latasin laukut aivan ääriään myöten täyteen ja otin vielä kaikki mahdolliset kosmetiikatkin mukaan. 100 grammaa jäi laukkuihin varaa takaisintuloa varten, toisinsanoen yksi kevyt silkkipusero. Heh, no suunnitelma on tietysti käyttää kaikki kosmetiikat täällä ollessani loppuun ja lähettää sitten tavaraa vierailijoiden (huom äiti, tää koskee sua) mukana kotiin.

Tässä on kasa kosmetiikkaa, joka odotti pakkaamistaan lähtöä edeltävänä yönä.

 

Oikeesti tässä on ehkä 1/3 siitä mitä mukaan sitte kokonaisuudessaan lähti. Nyt jälkeenpäin miettien olisin hieman voinut hioa tätä kokonaisuutta, mulla kun on mukana suunnilleen kaikki mahdolliset luomivärit ja kynsilakat, mutta ei yhtään hiuksiinjätettävää hoitsikaa. Ajattelin muistaakseni, että toi Wellan Enrich-shampoo & hoitoaine on sen verran tuhteja, ettei siinä mitään muuta enää tarvita ja voinpahan ottaa vielä 5 kynsilakkaa lisää. Huulipuniakin mukana on vissiin 6 tai 7. Ei näin, totesin itselleni purkaessani tavaroitani huoneeseeni.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s