Cosmeeting 2012

Ensimmäiset isommat ulkomaiset kosmetiikkamessut ovat nyt osaltani melko hyvin nähty ja on aika hieman purkaa satoa. Cosmeeting Paris 2012! Näitä postauksia tulee varmasti useampi, koska kuvia löytyy kahden päivän ajalta n. 300… hups. Pääsin paikalle vähän niinkuin sattuman kautta, alunperin mun ei ollut ihan näin uutena varmaankaan tarkoitus päästä sinne ihan kokoaikaisesti hillumaan, mutta tuuri oli puolellani (ja pomollani hyvä päivä), joten pääsin kuin pääsinkin näkemään messuja oikein kunnolla.

Sunnuntaina aloitimme kasaamalla oman messuosastomme. Pariisin messukeskus jo itsessään on lähtökohtaisesti vähän eri tasoa kuin Pasilan, näillä messuilla käytössä oli yksi viidestä rakennuksesta (se pienin, n. Pasilan messarin kokoinen) täynnä pelkkää kosmetiikkaa. Verrattuna esim. Kauneus & Terveys-messuihin, kosmetiikkaa oli n. kymmenkertaisesti.

Cosmeeting-tapahtuma on ennenkaikkea suunnattu lopputuotteille. Työharjoittelupaikassani on vireillä uuden lopputuotesarjan lanseeraus, eli perinteisiä yksittäisiä raaka-aineita ei täällä esitelty. Ensisijaisestihan yritys on erikoistunut raaka-aineiden ja seosten valmistukseen. Muutamia kuvia messuständiltämme.

Pakko kiskaista eka setti tästä poikki ja jatkaa uusilla tuotteilla huomenna ja pakkauksilla sen jälkeen. Huomenna vielä viimeinen päivä edessä, kuulemma sieltä myydään halvalla pois kaikki näyttelytuotteet, joten saa nähdä miten huonosti mulle käy..

Mainokset

One response to “Cosmeeting 2012

  1. Paluuviite: Purjo ja Pariisi | Vers les nuages

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s