Paperiripset

Cosmeetingista jäi käteen vaikka ja mitä uutta ja ihmeellistä, niin uusien tuotteiden, ainesosien kuin pakkaustenkin osalta. Tässä nyt kuitenkin parhaiten mieleenjäänyt uutuus, joka on hirveällä rytinällä matkalla Aasiasta tänne meillepäin.

Tättärää.. Paperiset tekoripset. Kuulostavat aika karsealta, eikö? No, todellisuus ei ollut kovin paljon kummoisempi. Ensimmäisenä päivänä löysimme tämän yhden puljun, joka niitä teki.

Mahdatte miettiä, miltä ne oikeasti näyttivät.. Pienissä halvannäköisissä muovibokseissaan juuri tältä.

Tietysti naureskelimme siinä aikamme – never gonna make it, kaikkea roskaa sitä keksitään. Ei päästy kuin seuraavaan aamuun kun tämä trendi alkoi paljastua meille. Naiset kaikista asemista ja ikäluokista alkoivat valua ohitsemme paperiripset lepattaen. Tässä ensimmäisessä kojussa ei juuri vieraita kieliä puhuttu, joten kommunikaatio ei ollut kummoista. Tuotteet olivat halvannäköisiä ja meininki aika.. paperista. Toisena päivänä törmäsimme toiseen osastoon, jossa myös tehtiin samaa kamaa. Tässä vaiheessa totuus alkoi valjeta – tätä tehdään ihan oikeasti ja vakavissaan. Tällä porukalla oli markkinointimateriaalit ja presentaatiot kunnossa, ständi oli hieno ja vilske kävi. Hämmentyneenä näkemästäni en edes muistanut ottaa osastosta kuvaa, mutta tällaista materiaalia tarttui mukaan.

Siis kyllähän nuo malleilla kuvissa näyttävät tavallaan aika upeilta. Totuus ei ollut ehkä ihan noin auvoinen, mutta ehkä vappubailuihin ihan kivat. Repertuaarista löytyi kaupunki, sydämiä, hämähäkkejä, seeproja.. mitä nyt kuvitella saattaa. Tällä porukalla oli nimet, logot ja kaikki muukin valmiina ja kunnossa. Ymmärsin tämän olevan Aasiassa isokin trendi. Tästä ei kyllä paljon feikimmäksi enää pääse.

Tuskin on tarpeeksi hyvä menestyäkseen Suomessa ihan niin mainiosti, mutta nään tämän kyllä hyvin nopeasti iskevän läpi esimerkiksi Briteissä ja Jenkeissä.

Mainokset

13 responses to “Paperiripset

 1. Eikä! Oon halunnut testaa noita jo siitä lähtien ku ekan kerran luin noista! :D Millonkohan rantautuu Suomeen, aion olla ihan kärppänä!

  • No nyt oli ainakin jo tosi kova juttu, eiköhän pian saada ekat meille Suomeenkin ;) Jännä vaan nähdä, kuka nää tuo myytiin ja miten!

 2. ”Tästä ei kyllä paljon feikimmäksi enää pääse.” Onko siis omiksi naamioidut ’aidon näköiset’ tekoripset vähemmän feikit? Mä en pääse nyt yhtään tuohon sun ajatukseen jyvälle. Ihminen on kautta aikain ollut vähän feikki, aina pitää jotain puunata, harvaa vetää sellaisenaan päivästä toiseen. Itse näkisin nuo ennemmin koruna kuin tekoripsinä.

  • Missä välissä olen todennut feikkiyden olevan huono asia? Harva vaan haluaa näyttää ihan totaalisen feikiltä vaikka olisikin.

 3. Näitä, tai ainakin vastaavia tuodaan jo Suomeen. Olisikohan ollut Royal Pink Oy…

  • Varmasti kaikenlaista tuodaan, mutta ei kyllä oikein missään vielä mielestäni myydä. Toki yksittäisistä pienistä erikoisliikkeistä saa ihan mitä vaan (ja tietysti netistä tilaamalla), mutta lähinnä itseäni kiinnostaa päätyvätkö nämä koskaan ns. isompien kauppojen hyllyille.

 4. Nää on jotenkin ihania, mutta paperisena varmaan harmittavan kertakäyttöisiä :( Eivät kyllä bilemeikkinä paljon muuta kaipaa, koska näiden huomiota ei saa viedä millään muulla meikillä.

  Jos miettii näitä trendejä, niin musta paperiripset on kyllä enemmän cool kuin ne huulten siirtokuvat!

  • Olet niiin oikessa, ja ne huulten siirtokuvat on kyllä ihan karseita! Onhan nuo vaikuttavat ja tosiaan UV:na, vappuna, halloweenina, pikkujouluina jne aivan mainiot katseenvangitsijat varmasti. Mietin vaan, että miten käy jos ne esimerkiksi kastuu hikoillessa tai mitä jos kiinnittäessä nykäisee hennon paperinauhan katki :D Ja hinta oli mielestäni aika kova, 12€ kertakäyttöpaperista ei ihan kohdannut omia kulutustottumuksiani..

   • eBaystä yritin kerran katsella, niin eipä sieltäkään ihan kamalan halvalla saa. Tekoripsiä kuitenkin voi käyttää useemman kerran, näitä luultavasti ei.

   • Mitäpä jos sitä alkaisi itse leikkelemään.. Tulisi halvemmaksi ;) Ja tuskin voi juu käyttää uudelleen, varmaan hajoavat aika huolella viimeistään irrottaessa.

   • saksalaiselle essencelle oli muuten tullu paperiripsiä! sieltä ranskasta varmana jostain tavaratalosta tms. löytyy, superhalpa, hyvä ja kiva merkki.

   • Kiitti vinkistä! Käynkin kurkkimassa jos tulis vastaan jotkut muikeet ;)

 5. Paluuviite: Kynsi-ripsi-mania | INCImix

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s