Uusi NeuLash on lääkeaineeton

**EDIT 30.5.2013: Uusi NeuLash ei ole lääkeaineeton, prostaglandiinia ei ole merkitty ainesosaluetteloon. Lue lisää täältä.**

Siunattu perjantai. Heitin jalat pöydälle ja taputtelin kasvonaamion lärviin alkavan viikonlopun kunniaksi. Vihdoin ehdin istuutua kunnolla blogin ääreen ja kartoittaa, mitä kaikkea nyt on taas ehtinyt tapahtua. Minulla on nopeasti hieman sanottavaa ripsiseerumeista, mutta tänä viikonloppuna aion kirjoittaa kyllä jostain muustakin. Käydään sen ripsiseerumiasia nyt läpi kun aiheessa kerran ollaan.

Huomasin NeuLashin sivuilla vaellellessani, että sinne on ilmestynyt uusi ainesosaluettelo. Joku muukin oli huomannut jo tämän ja laittoi ripsiseerumipostauksiin kommenttia. Uusi INCI näyttää tältä:

Myristoyl pentapeptide -17 (Tradename: Sympeptide), Biotin, Panthenol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Allantoin, Caucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract, Copper tripeptide -1, Popylpeptide -23 ja täyteaineita.

Olen todella yllättynyt, ettei neukku lähtenyt enää prostaglandiinien tielle, vaan päätyi muissakin seerumeissa yleisesti käytössä olevaan peptidiin ”Myristoyl pentapeptide-17”. Ja sitä on tässä paljon! Toisinsanoen tämän tiedon valossa uusi NeuLash julistettakoon lääkeainevapaaksi ja pois mustalta listaltani. Hieman minua kummastuttaa se, miksei nimeä vaihdettu tai uudesta koostumuksesta pidetty mitään isompaa haloota. Itse ainakin mainostaisin lääkeaineettomuutta suureen ääneen, varsinkin kun kohua on ollut nyt sen verran paljon. Ja lisättäköön vielä, että jos INCI julkaistaan sivuilla, niin kyllä se koko lista olisi ihan kiva, vaikka osa onkin täyteaineita.

Varmaankin suurin kysymys NeuLashin vanhojen käyttäjien mielissä lienee; voiko se toimia? Kyllä. Se voi toimia ja toimiikin, mutta ei varmasti ihan kaikilla. Ei ole olemassa tuotetta, joka toimisi ihan jokaisella. Edes lääkeaineseerumit eivät toimineet kaikilla. Peptidiseerumit on kuitenkin todettu oikein hyvin toimiviksi, ennenkaikkea turvallisiksi ja varsinkin tuosta sympeptidestä (aineen kauppanimi) löytyy paljonpaljon materiaalia ja hyviä tuloksia. Olen siis melko optimisti aineen kasvatuspotentiaalin suhteen ja jos kokeilisin itse jotain seerumia, valitsisin varmasti tuota ks. peptidiä sisältävän aineen.

Itseäni erityisen paljon kiinnostaa, että miten vuoden tai pidempään lääkeseerumeita käyttäneiden ripset mahtavat reagoida uuteen vaikutustapaan. Ei ole nimittäin missään nimessä poissuljettua, etteivät peptidit tehoaisikaan lääkkeillä kasvaneisiin ripsiin. Ei voi tietää. Entä kuinka moni lakkaa käyttämästä ripsiseerumeita, kun ei usko muiden kuin lääkeaineiden tehoavan ja mitä siitä seuraa; millaisina ripset kasvavat takaisin ja kuinka kauan niiden palautumiseen luonnontilaisiksi menee? Olen niin ylitsevuotavan kiinnostunut tästä asiasta, että otan mielelläni kommenttiboksiin tai sähköpostiin tarinoita seerumien käytöstä – niin lääkkeillä kuin ilman.

Noniin. Onko muuta sanottavaa? Kyllä. Tämä voi tarkoittaa sitä, ettei markkinoiltavetoja Suomessa tulla NeuLashin osalta näkemään, mikäli tuote vaihtuu näin lennosta. Mitä tapahtuu tuotteille, jotka ovat myyntipisteiden varastoissa? En osaa sanoa. Esimerkiksi Ruotsin lipun alla purjehtivilta laivoilta ne varmasti vedetään pois ja korvataan uusilla. Suomen jälleenmyyntipisteistä en tiedä niin paljoa, että osaisin jotain sanoa. Jos joku yksittäinen kauneushoitola niitä myy, niin todennäköisesti saanee myydä varastonsa rauhassa loppuun.

Aikooko joku ottaa NeuLashin uuden version kokeiluun? Minkälaisia ajatuksia uusi koostumus herättää nykyisissä käyttäjissä, entä muissa? Jakakaa ihmeessä mielipiteenne!

Mainokset

20 responses to “Uusi NeuLash on lääkeaineeton

 1. Uiuiui!! JOO ! Haluisin niin kokeilla! Mut tosiaan toi prostaglandiini-neulash ei toiminut mulla, joten… :/ En tiiä… Otin kuvia, ja en nyt tiiä kuvittelenko osittain tän, mut musta tuntu, että se vaan harvens mun ripsiä ja sain ihan järkyt sivuoireet (oikeesti)… :P

  • Täytyy vähän kaivella et minkähintanen toi uus on, koska noi peptidit on huomattavasti prostaglandiineja halvempia, joten hinnanki pitäis laskea samalla! Mutta joo, ihan hyvä, että lopetit käytön, jos oli pahat oireet :s

 2. Oletko tutustunut Xtreme lashesin amplifeyen kolmipeptidi yhdistelmään? oletko kokeillut?

  • Olen ohimennen tutustunut, mutta en ole koskaan itse kokeillut mitään muuta seerumia kuin RefectoCilin BeautyLashia. Sen tiedän, että se on prostaglandiiniton, mutta sen tarkemmin en ole INCI:ä syynännyt. Muistelisin kaukaisesti jonkun kehuneen sen tehokkuutta!

 3. Millä mä nyt siis ummikkokuluttajana erotan nämä kaks toisistaan? Kiinnostais kokeilla tota turvallista vaihtoehtoa :)

  • Erittäin hyvä kysymys, en osaa yhtään sanoa! Tämän takia onkin kummallista, ettei pakettia tai nimeä vaihdettu. Jos ostat sitä suoraan jostain myyntipisteestä niin siitä varmaan kysymällä selviää (tai INCI:ä vilkaisemalla, jos eka aine on tuo Myristoyl Pentapeptide-17 niin asia ok). :)

 4. Yle kirjoittaa ripsiseerumeista. Hyvä Annina!

 5. Hei
  Voisitko kertoa että onko tämä Neulash siis sitä ”vanhaa” tuotosta kun en ole näitä INCI-listoja aiemmin lukenut/tulkinnut: Myristoyl pentapeptide -17 (Tradename: Sympeptide), Biotin, Panthenol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Allantoin, Caucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract, Copper tripeptide -1, Popylpeptide -23 ja täyteaineita. Kiitollisena Anne

 6. Hei
  Anteeksi kun meni vastaamiseen aikaa, en ole avannut saamaani tuotetta koska tuo lista jonka yllä kirjoitin ei vastaa saamani tuotteen sisältöä, tässä sisältölistaus alkaa: Aqua, Rhizobian gummi, Natriumhyaluronat, Butylenglykol jne….. ja myös tuo mainitsemasi Isopropylkloprostenat. Myyjä ei siis vaan kirjoittanut minulle sähköpostiin kaikkia mitä tuote sisältää eli oletko vielä varma että tämä on sitä uutta tuotetta, uskallanko alkaa käyttämään??

  • Uuden NeuLashin INCI on tuo mikä on postaukseen kirjoitettu. Tuo saamasi NeuLash on vanhaa versiota, joka sisältää prostaglandiineja.

 7. Tilasin viime viikolla NeuLash ripsiseerumin Cosmetica i Scandinavien AB:sta hintaan 89 euroa, 3,2 ml.

  Paketissa oli punainen tarra, jossa luki:
  New improved formula.

  Sen inci on:
  Aqua, Butylenglykol, Hydroxietylcellulosa, Rhizobian gummi, Natriumhyaluronat, Glycerin, Myristoyl pentapeptid-17, Biotin, Pantenol, Pantetin, Hydrolyserade Glykosaminoglykaner, Allatoin, Maris Aqua, Cucurbita Pepo, Dikalium-glycyrrhizat, Oktapeptid-2, Koppar tripeptid-1, Polypeptid-23, Glycin sojaolja, Fosfatidylkolin, Fenoxietanol, Klorfenesin, Sorbinsyra.

  Onko tämä sellainen lääkeaineeton turvallinen ripsiseerumi?

  Olen vasta pari päivää ehtinyt seerumia käyttämään, joten en sen vaikutuksista ripsien kasvuun osaa vielä sanoa. Mutta ainakaan tämä ei tähän mennessä ole aiheuttanut minkäänlaista ärsytystä, kirvelyä tms. herkille silmilleni.

 8. Löysin netistä sen aiemman, lääkeaineellisen, NeuLash version inci listan ja kun vertasin niitä keskenään, niin listassa on muutoin kaikki samat aineet, ainoastaan se Alkoholdenat (och) Isopropylkloprostenat on korvattu Myristoyl pentapeptid-17 aineella ja hieman on näköjään eri järjestyksessä jotkut noista aineista inci listalla.

  Omani on siis lääkeaineeton versio. Saas nähdä saako tällä uudenlaisella seerumilla ripset kasvamaan.

  Olisi mielenkiintoista kuulla, jos joku olisi jo ehtinyt uutta, lääkeaineetonta, versiota käyttämään tuosta NeuLashista pidempään kuin itse olen ehtinyt. Onko ripset lähteneet kasvamaan pidemmiksi jne.

  • Vastailinkin sinulle jo sähköpostiin, mutta muillekin tiedoksi että juu, tuo on sitä lääkeaineetonta uutta versiota. Siitä tuskin pitkäaikaiskokemuksia vielä on, kun vasta tullut markkinoille :)

 9. Käytin aiemmin Isadoran rispiseerumia useamman viikon. Tässä seerumissa on samanlainen harja kuin ripsiväreissä. Kyllä tämäkin seerumi mielestäni jotain teki ripsilleni. Ripset eivät katkeilleet niin helposti kuin ennen eikä ripsiä lähtenytkään niin paljon kuin ennen. Mutta mitään huimia muutoksia en huomannut.

  Nyt olen käyttänyt tätä uutta lääkeaineetonta NeuLashia kuukauden ja mielestäni ripseni ovat hieman kasvaneet, eikä niitä ole juurikaan lähtenyt eikä katkeillut ja ripset myös kaareutuvat nätisti ripsivärin kanssa ja ihan vesiliukoista ripsiväriä käytän. Myöskään mitään silmien ärsytystä tms. ei ole ilmennyt. Mitään huimia räpsyripsiä en tällä seerumilla odottanutkaan, mutta olen kuitenkin tähän astisen käytön pohjalta tyytyväinen tuotteeseen ja aion jatkaa seerumin käyttöä edelleen. On ihana laittaa ripsiväriä kun ei ole niitä hirveitä kaljuja koloja ja katkenneita ripsien tynkiä, jee :-)

 10. Edellisen kommentin kirjoitti siis nimimerkki -ansku-.

 11. Edellisen kommentin kirjoitti siis nimimerkki -ansku- .

 12. Paluuviite: Ripsiseerumihuijaus | INCImix

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s