Lauantailätinää

Ja taas vierähti yksi viikko. Päälläänkö sitä pitäisi ruveta seisomaan, että ehtisi viikolla kirjoittelemaan? Ei vaan ihan tosissaan, aika vaan menee niin nopeasti, etten kerennyt edes kommentteihin vastata aiemmin.

Alkulöpinöistä toiseen, YLE julkaisi tiistaina jutun otsikolla ”Hormoneja kaupataan myös kauneuden kasvattamiseen”. Uutinen käsitteli kosmetiikan sisältämiä kyseenalaisia aineita ja sivusi tietenkin myös pinnalla ollutta kysymystä ripsiseerumien lääkeaineista. YLE uutisetkin ajoi juttua läpi radiossa YleX:n ja RadioSuomen puolella. INCImix pääsi tekstiin mukaan kun toimittaja pyysi lyhyttä haastattelua asian tiimoilta, ja tästä ripsiseerumiasiastahan mulla ei koskaan tule sanottava loppumaan. Kiitos ja kumarrus Annastiina Heikkilälle tärkeään aiheeseen tarttumisesta.

185127_10151033562376638_956085489_n

Harjoitteluaikani Ranskassa lähenee loppuaan ja kohta on kotiinpaluun aika. Ajattelinkin, että leppoisasti lauantain kunniaksi voisin vähän koota viimeisen viiden kuukauden tapahtumia ja kokemuksia. Ensimmäiseksi pitää sanoa, etten vaihtaisi päivääkään. Oli kenties elämäni tähän asti paras päätös pakata laukut ja päättää lähteä niin lyhyellä mietintäajalla. Mulla on tapana olla melko ehdoton enkä ole koskaan paljon kysellyt muilta neuvoja siihen, mitä ja miten nyt kannattaisi tehdä. Olen yleensä päättänyt jotain, tehnyt sen ja kysellyt vasta myöhemmin.

Tarvitsin tätä kokemusta ennenkaikkea ammatillisesti, koska olen oppinut aivan hurjan paljon, mutta myös henkilökohtaisesti. On vaikeaa arvioida itseään ja elämäntilannettaan asioiden keskiöstä, siihen tarvitsee etäisyyttä. Täällä ollessani olen ymmärtänyt selkeästi sen kuka ja missä olen tällä hetkellä sekä sen mihin haluan tähdätä. Aion lähteä opiskelemaan vielä lisää ja suunnitelmat ovat selkiytyneet.

Itse työ on ollut todella antoisaa. Työtehtävät ovat olleet todella monipuolisia ja vastuuta on annettu ihan niin paljon kuin sitä on ollut valmis ottamaan. Moni työtehtävä on ollut sellainen, missä olen aluksi liikkunut aivan osaamiseni ja ymmärrykseni rajoilla ja vähän ajan kuluttua huomannut taas oppineeni hirveästi lisää. Olen päässyt hyödyntämään ja laajentamaan kosmetiikkalain tuntemusta ja raaka-ainepuolen osaamista. EU:n kosmetiikkalaki on itselleni jostain syystä aivan erityisen rakas, varsinainen pyhä lehmä. Yksittäisistä aineista ja niiden ominaisuuksista on oppinut lyhyessä ajassa paljon, mutta erityisesti se, miksi jotkut aineet toimivat yhdessä niin kuin toimivat, on avautunut. Kun katselen aiempia virkkeitäni, niin suomen kieli ei ainakaan ole avautunut, päinvastoin. Pahoittelut, heh.

Tiivistettynä; mahtava reissu ja mahtavat ihmiset, onneksi on jäljellä vielä mahtavat kaksi viikkoa. Tulen takaisin tuplasti viisaampana ja tuplasti onnellisempana.

Noin. Nyt riittää taas lätinät, alan kirjoittaa juttua skvalaanista. Huomiseen!

Mainokset

5 responses to “Lauantailätinää

  1. Jaahas, oletko skvalaanista kirjoittamassa blogiin vai onko se jotain työjuttuja ja sattuuko se liittymään Bloomiin?

    • Kirjoitan blogiin! Kohta valmis, mutta ajastan varmaankin huomiselle. Tuli työjuttujen kautta ilmi ja kyllä, samainen Bloomiin liittyvä, heh.

  2. Hahah :D Taidanpa odotella ennen kuin kirjoitan tuon oman loppuun ;)

    • Jospa tehdään työnjako, että mä kirjoitan enemmän siitä itse aineesta niin hoida sä toi tutkimuksen ruotiminen ;) Laitan sulle linkin, kun saan tän valmiiksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s