INCImix 1v

INCImix täyttää tänään yhden (1) vuoden!

tumblr_kpqjn21Nnb1qzcoyqo1_500_large_large

Kun aloitin blogin tasan vuosi sitten, se oli ihan yksi satunnainen päähänpisto. Muistan, että olin juuri aiemmin viikolla kiroillut jollekin keskustelupalstalle, jossa viljeltiin taas sellaisia totuuksia, että alta pois. En tiennyt mitä halusin blogilta, en tiennyt lukisiko sitä kukaan tai ylipäätään mitä aikoisin tehdä. Tiesin vain sen, miksi haluan kirjoittaa.

Vuotta myöhemmin kirjoitan blogia edelleen samasta syystä. Haluan jakaa tietoa ja mahdollisuuksien mukaan oikaista vääriä uskomuksia. Tämä ala muuttuu kokoajan, uutta tutkimustietoa tulee jatkuvasti ja tieto muuttuu. Viimeisimmän tiedon mukana pysyminen vaatii todella työtä. Trendit, innovaatiot – kaikki vaihtuu hurjan nopeaa vauhtia.

Blogi ei ole minulle tulonlähde. INCImix ei kuulu mihinkään tradedoubler-verkostoon tms, ja koska joku kuitenkin miettii, niin en ole koskaan hankkinut blogilla senttiäkään. Se ei ole INCImixin tarkoitus. Sen sijaan olen tutustunut blogin kautta moniin mielenkiintoisiin ihmisiin ja päässyt osalliseksi vaikka mihin jännittäviin juttuihin. Nämä ovat minulle kaikkein olennaisin intressi nyt ja tulevaisuudessa. Blogi on minulle toki harrastus, mutta myös opinnoissani ja ammatillisessa osaamisessa hyödyn siitä hurjasti. Puolet asioista olisi jäänyt oppimatta, jos en olisi jostain syystä joutunut kunnolla syventymään niiden ääreen kirjoittaakseni niistä jotain. Toki aina ei vaan jaksa. Varsinkin työviikkoina on välillä liian raskasta 9 tunnin porskuttamisen jälkeen syventyä samoihin aiheisiin uudestaan. Sen vuoksi välillä on muutaman päivän, jopa viikonkin mittaisia taukoja. Kirjoitan juuri silloin kun minulla on jotain sanottavaa, en koskaan yritä kirjoittaa mitään vain velvollisuudentunnosta.

Blogissa vieraillaan n. 2000-4000 kertaa viikossa, riippuen täysin kirjoitustahdista ja aiheista. Olen todella yllättynyt tästä määrästä, en olisi aloittaessani koskaan uskonut lukijamäärien yltävän tuolle tasolle. Suurensuuri KIITOS siis kaikille teille, jotka jaksatte täällä käydä lukemassa allekirjoittaneen jorinoita. Seuraavaa vuotta odotellessa!

live-twice-long-michael-birthday-ecard-someecards

Mainokset

6 responses to “INCImix 1v

  1. Onneksi olkoon ja paljon kiitoksia hyvästä blogista!

  2. Onnea 1-vuotiaalle! Myös minä ikiaikaisena Meikki/hiusfriikkinä kiitän kovasti tosi hyvästä, mielenkiintoisesta ja silmiä avaavasta blogista :)

  3. Onnea INCImixille! Mahtavaa kun kirjoitat ”jorinoitasi” eli kaikille hyödyllistä tietoa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s