Elossa ollaan

Otsikko kertonee kaiken tarpeellisen taas. Hupsista. Nyt kävi nimittäin niin, että mä olen jo Suomessa. Tuon edellisen päivityksen jälkeen aika vaan mennä hurahti ja sitten istuinkin jo lentokoneessa matkalla takaisin Helsinkiin. Pari päivää meni yleisestä shokkitilasta toipuessa ja nyt sain aikaiseksi tulla ilmoittamaan, että hengissä ollaan. Oli muuten melkoinen kokemus vaihtaa ilmastoa se useampi kymmenen astetta kerralla, mulla ei nimittäin ollut mukana kuin trenssitakki ja se oli aavistuksen kevyenpuoleinen tähän Suomen vallitsevaan ilmastoon. Ensimmäiseksi saavuttuani kotiin pesin meikit ja vetäsin naamaani Lumenen SOS Cream-naamion, ah autuutta. Ranskassa mukanani ollut SOS meni ja loppui aivan etuajassa jo joskus lokakuun alussa.

No, täällä ollaan siis ja pitäisi alkaa virittäytyä normaaliin rytmiin. Todellisuushan on, että käytännössä tällä hetkellä olen työtön. Täytyy kehitellä jotain työkuvioita, kun vedän hetken henkeä ensin. Opiskelujututkin jo mukavasti kolkuttelee ovella, mutta ajattelin nyt vaihtaa vuotta ensin, ettei vaan mene turhan hötkyilyksi. En jäänyt onneksi opinnoissa jälkeen, vaikka teinkin molemmat työharjoittelut putkeen ja näin ollen skippasin syksyn kurssit kokonaan. Kiskaisin ne etänä pois kuljeksimasta, niin ei tarvitse jättää ensi syksylle roikkumaan. Jos sitä vaikka yrittäisi valmistua jossain välissä.

No mitäpä tein ensimmäiseksi, kun ajatus alkoi kulkemaan? Suuntasin tietysti Bernerille tekemään ostoksia. Suunnitelmana oli hakea joululahja-Maridermit äidille ja jotain täyttöjä itselle. Paikanpäällä karu totuus selvisi, nimittäin Mariderm lopetetaan. Itku ja parku! Tässä oli toki hyviä ja huonoja uutisia; harmillista tietysti, että erinomaiset tuotteet loppuvat, mutta ne kaikki olivat aika huikeassa alennuksessa. Oli siis tehtävä se, mitä oli tehtävä eli santsata vähän reilummalla kädellä. Kuulemma merkki ei vain ole saanut jalansijaa markkinoilla, minkäs teet. Maridermien lisäksi ostin joitain kauden värikosmetiikkaa ja sekalaisia ihonhoitotuotteita.

Joku kyselikin tuossa jonkin aikaa sitten, että kuinka paljon kosmetiikkaa Ranskan reissulla kului ja mitä tuotteita siellä käytin. Nappasin lähtiessäni kuvan purkkiarsenaalista, joka matkan aikana tuli tiensä päähän. Voilà.

IMG_5508

Purkkia on kerrakseen ja lähes kaikki loppuivat kokonaan juuri sopivasti lähtöviikollani. Hyvin laskelmoitu. Raahasin aika paljon mukaani Suomesta, koska sillä sain a) huijattua itselleni lisätilaa laukkuihin paluuta varten, b) varastojani pienemmiksi sekä c) säästettyä rahaa, kun ei tarvinnut kaikkea ostaa uutena. Win-win-win-situation.

Noniin, se siitä. Laitelkaas juttutoiveita tulemaan, mulla lyö pää aika tyhjää hetkellisesti ja olen myös tehokkaasti unohtanut ne jutut, joita olen kommenttiosioissa lupaillut. Pari juttua on tuossa työn alla, eiköhän se pää ala pian toimia ja päästä taas tähän kirjoittamiseen kiinni!

Mainokset

6 responses to “Elossa ollaan

 1. Ylöjärvellä Sim muute hakee kosmetiikan turvallisuusvalvojaa ;) mutta jos ny jutunjuurta tarvii, ni olis kiva kuulla mitä kirjallisuutta olet tullut koulukirjojen lisäksi lukeneeksi kauneuteen ja kosmetiikkaan liittyen :)

  • Heh, kiitos vinkistä, mutta täytyy varmaan nuo opiskelut hoitaa ennen kokopäivätöitä ja tuo voi olla hieman haastava juttu mulle vielä!

   Kiitos oikein mainiosta juttuvinkistä, laitan to do-listalle! :)

 2. Kovasti toivoisin kuulevani ja lukevani kestopigmentointiväreistä!!! Niistä on vuosien ajan ollut niin paljon keskusteluita, että miksi värit muuttuvat ja miksi jotkut värit eivät pysy. Itsekin haluan joskus lähitulevaisuudessa tehdä pigmentointeja, mutta millä ihmeellä osaisin valita sen oikean. Niin hirveästi kuitenkin edelleen kuulee kauhutarinoita, kuinka mustasta tulee sininen ja ruskeasta punainen. Kiitos, jos valaiset asiaa :)

  • Valitettavasti en tiedä kestopigmentoinneista yhtään mitään, mutta katsotaan jos keksin jostain tietoa niistä :) Kiitos juttutoiveesta!

 3. Miten olisi juttua luonnonkosmetiikasta? Eikä sen tarvitsisi olla mikään vastakkain asettelu -juttu. Oletko kokeillut?

  • Olen muutaman kerran kokeillut ja todennut, ettei ole oikein minun juttuni. Tätä on toivottu paljon, joten laitetaan vireille :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s