Tietotekniikkahaasteita

Oikein ihanaa alkanutta vuotta kaikille! Postauksia ei ole juuri tullut ja kommentteihin/sähköposteihinkin tulee melkoisella viiveellä vastaukset. Tämä johtuu siitä, että läppäristäni hajosi kovalevy ennen vuodenvaihdetta ja se on edelleen korjauksessa. Juttujen kirjoittaminen on toisilla koneilla vähän nuivaa, koska kaikki aineistot ja kuvat löytyy (löytyi) tietysti omalta koneeltani. Onneksi olen jo aiemmin oppinut varmuuskopioinnin jalon taidon, joten tiedot on kaikki tallessa ulkoisella kovolla, kunhan hän palautuu huollostaan. Mulla on kyllä käytössä vuosi sitten sopimuksensa irtisanonut exä, joka on korjattu tikkarin varrella ja pikaliimalla. Se teoriassa toimii ihan hyvin, mutta ollessaan ilmiselvä fire hazard, en mielellään pidä tätä päällä yhtään pakollista sähköposti- ja nettipankkikierrosta kauemmin.

Tässä on muutenkin nyt ollut niinsanotusti vähän paljon lautasella, koska muutto lähestyy ja koitan vimmatusti läpikäydä omaisuuttani, jonka kesällä muuttaessani vain sulloin muutamassa tunnissa jätesäkkeihin ja raahasin porukoiden autotalliin. Siinä ohessa pitäisi koluta Ikeat, K-Raudat summuut tyhjiksi, joten kyllä tässä tätä tekemistä riittää ilman konettakin.

Koska on pakko palata arkeenkin välillä, olen suuntaamassa koululle tällä viikolla hoitamaan asioita ja lupaan valmistella jonkun jutun julkaistavaksi. Jospa sitä ottaisi vaikka kynän ja paperia ja kirjoittelisi postauksen valmiiksi paperille. Opinnot alkaa onneksi vasta 17. päivä, joten vielä ehtii ottaa jokseenkin rennosti. Toki pitäisi lukea tenttiin, kirjoittaa muutama rästissä oleva raportti ja hankkia työpaikka, kirjoittaa opinnäytetyötä ja lukea mahdollisesti jo ensi keväänä siintäviin pääsykokeisiin. Se siitä rennostiottamisesta.

Kiitos juttuvinkeistä edellisissä postauksissa, niitä saa laittaa edelleen ja jatkuvasti tulemaan. Palaan asiaan kun saan vähän juttujani järjestykseen (ja sen koneen takaisin).

Mainokset

2 responses to “Tietotekniikkahaasteita

  1. Minne sä nyt haetkaan? :P Mä aattelin hakee varmuuden vuoks kans farmasiaan, jos en sattuiskaan pääsee estenomiks ja kans paperit sisään tkk:n kemmalle :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s