Hiusprojekti

Päätin vihdoin tehdä tälle päälleni jotain. Se on ollut luonnontilaisena viime toukokuusta lähtien ja oma väri oli matkalla jo tuossa korvan kohdalla suunnilleen. Latva alkoi taas kauniisti punertaa hopeashampoon käytön laiminlyönnin seurauksena. Pahinta oli kuitenkin ehdottomasti luonnontilaisen hiukseni kunto. Se oli ns. liian hyväkuntoinen eli aivan mahdoton muotoilla. Hiuslaatuni on ohut ja liukas, ja sen sain kyllä tuta sen täysin yrittäessäni tehdä hiuksille jotain. Kuontalo liimautui ja roikkui heti, siihen ei auttanut kertakaikkiaan mikään. Lähtökohdista en viitsinyt ottaa edes kuvaa, mutta tilanteesta kertonee jo se, että äitini tiedusteli syytä, miksi ihmeessä olin värjännyt tukkaani punaisemmaksi latvoista. Kiitti vaan.

Karu totuus: rehellisesti sanottuna tarkoitus oli saada aikaan kevyttä rakennevauriota, niin hius pysyisi vähän paremmin ruodussa. Näin se vaan menee.

Toimeen siis. En halunnut värjätä hiusta kovin erilaiseksi, joten lähdin tavoittelemaan lähellä omaa väriäni olevaa sävyä. Se oli helppo löytää, kun omaa hiusta oli kasvanut jo sen verran paljon. Otin superkampaajaystäväni vinkeistä vaarin ja piipahdin tukussa nappaamassa Wellan kestovärejä. Taistoon käytiin tällaisella arsenaalilla:

IMG_8464 (404x500)

 

Tyven värjäsin Wellan Koleston-sarjan sävyllä 8/38, ei mikään tosi lämmin kultainen, muttei harmaakaan. Latvaan oli tarkoitukseni laittaa ihan suoravärinaamio, mutta ex-kollegani tukussa sai ylipuhuttua kokeilemaan Wellan uutta Illuminaa, jota olen kuullut muidenkin ylistävän. Varsinkin Illuminan kiiltokäsittely oli kuulemma toiminut hyvin latvan värin taitossa, päätin siis kokeilla sitä. Kiiltokäsittely on tarkoitus tehdä suhteessa 1:1:1 eli 1 osa väriä, 1 osa hapetetta ja 1 osa Wellan Brilliance-hoitoainetta. Hoitsikaksi varmaan kävisi muutkin, mutta mulla nyt sattui kuin sattuikin olemaan tuota Brilliancea edelleen laatikollinen kotona.. Sitten pyyhekuivaan tukkaan n. vartiksi.

IMG_8466 (500x333)

 

Ja toimihan se! Taittoi todella kivasti keltaisuutta pois ja jätti erinomaisen hyvän tunnun latvoihin. Tässä vähän suuntaa-antava kuva lopputuloksesta. Pahimmin räjähtäneet latvat odottavat vielä poisleikkaustaan.

IMG_8353 (600x380)

Mainokset

4 responses to “Hiusprojekti

  1. Hei ompa ihana! Tosi kivannäköinen :) :)

  2. Aaa! Mäkin niin haluisin tehä mun hiuksille jotain! :P Toi on tosi nätti väri sulle! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s