Vika tentti ja labrakuulumisia

Ammattikorkeakoulu-urani viimeinen tentti tuli tehtyä tuossa jo itseasiassa toissaviikolla, mutta muut kiireet ovat pitäneet stressitason sen verran korkealla, ettei aikaa blogille ole juuri jäänyt. Toki mulla on palautettavana vielä se siunattu sata projektia, mutta ainakin tentit on pulkassa ja KAIKKI ajallaan! Huraa. Hieman olisi voinut viimeisiin tentteihin panostaa vielä paremmin, mutta valitettavasti aina ei pysty. Ja ei edes oteta puheeksi opinnäytetyötä ja pääsykoelukua, molemmat ovat tällä hetkellä täysin jäissä. No, pikkuhiljaa, pikkuhiljaa..

Estenomikoulutuksen pääsykoepostaus on tulossa tuossa loppukuusta, kun saan riivittyä kasaan sähköpostitse tulleet kysymykset ja kommenteissa toivotut aiheet. Niille, jotka pähkäilevät lukemistensa kanssa parhaillaan, niin lukekaa lukekaa. Varsinkin sitä kemiankirjaa, sitä ei voi koskaan osata liian hyvin ja ne asiat tulee tentteihin vielä monen monta kertaa. Vääriä asioita ei siis voi lukea, alue on kuitenkin suhteellisen pieni.

Labratöitä on riittänyt hurjan paljon. Nyt kun ikääntyvän ihon tutkimus on tehty, olen luuhannut labrassa ihan muissa töissä. Ensimmäistä kertaa tänä keväänä meillä tehtiin värikosmetiikkaa! Omia huulipunia ja luomivärejä/poskipunia/korostusvärejä valettiin ja prässättiin moneen kertaan, tuli hirveen hienoja.

535956_10151815783972506_296575284_nHuomenna kutsuu taas labra ja anti-age-voiteen sekä tehoseerumigeelin valmistus. Labra-assarina hyöriminen on kyllä tähänastisen elämäni ehdottomasti kivoin työ.

Mainokset

8 responses to “Vika tentti ja labrakuulumisia

 1. Eikä!! En malta odottaa, et olis jo syksy ja pääsis labraan hääräilee! :P Välil mietin, et onkohan se estenomi sittenkään mun juttu, kun äiti hankaa niin paljon vastaan ja kertoo tuon tuosta, kuinka hän jutteli tänäänKIN sille ja tälle, ja ne kaikki haukku tätä koulutusta huonoks… Mut sit mä tuun tänne ja luen näit sun juttui, ja oon silleen ahh, bliss! :D

  • Jos lohduttaa, niin ei munkaan vanhemmat hirveästi todellakaan liputtaneet alkuun. Olivat yliopiston kannalla. Nyt ovat molemmat aivan innoissaan ja ehdottomasti tutkinnon kannalla. Luulisin, että suurin ongelma on tiedonpuute. Mullakin oli tietyt ennakkoluulot ja -odotukset tätä tutkintoa kohtaan ja kaikki osoittautuivat vääriksi. Ei ole kyllä muuta kun hyvää sanottavaa :) Voit sanoa äidillesi, että aina saa lähteä kesken pois jos ei vaikutakaan siltä miltä pitäisi!

 2. Tykkään blogistasi ihan sojona.

 3. Kateus vaan iskee, kun itsellä ainakin jäi hieman huono maku koulutusohjelmasta. Tai opetuksen tasosta lähinnä ja labrojen määrästä.. (2kpltta 3 ja 1/2 vuoden aikana, sillä ei paljon laboratorioihin työllistytä).

  Tietenkin jos oikeasti tuotekehitykseen haluaa estenomina työllistyä, niin sitten kyllä pitää lähteä lukemaan joko yliopistoon tai teknilliseen korkeakouluun kemiaa.

  Nimimerkillä estenomi, joka istuu toimistotyössä. :)

  • Ei näillä labratunneilla niihin hommiin ole tarkoitus työllistyä nytkään, valmiiden reseptien pohjaltahan me tuotteita tehdään. Täytyy muistaa, että koulutus kehittyy kokoajan ja sitä pyritään viemään eteenpäin. Ensi vuonna aloittavat saavat taas jotain uutta, mitä me aiemmat emme saaneet :) Olet täysin oikeassa, että mikäli labra-alalle haluaa lähteä, niin se on sitten ihan muu koulutus.

 4. moikka…tsekkaa tää incilista:[4:19:41 PM] beautyqueen: here is the composition:purified Water, Retinyl Palmitate, Punica Granatum Extract, sodium Chloride, Cucumis Sativus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, benzalkonium Chloride, Phenoxyethanol, Citric Acid, disodium Phosphate, Cellulose Gum Cucurbita Pepo Seed Extract, Vatamin B-12,hydrochloric acid
  onko ihan ok,ripsiseerumiksi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s