Kotona ollaan!

Elossa ollaan! Pariisissa oli ihanaa. Oli tosi mahtavaa nähdä vanhoja työkavereita ja päästä näkemään ison maailman messuilua. Ständit olivat aivan upeita ja kävijöitä kyllä riitti kerrakseen. In-Cosmetics-juttuja tulee pikkuhiljaa yksi kerrallaan, joitain tosi mielenkiintoisia uutuuksia löytyi.

Oli miten oli, tuolla oltiin.

IMG_5716 (500x375)

Jotain aluksi; Clinique CC-cream bongattu Sephoran lippulaivasta Champs-Élysées’ltä. Iso myyntipiste ja valkotakkiset siloposkiset kemistimiehet pyörivät siinä kertoen tuotoksestaan. Ei paha. Ja hyvä oli voide, aivan ihana. Mielestäni myös ihan maltillisen hintainen, n. 30 €. Meinasin ostaa, mutta en sitten kuitenkaan tarvinnut, niin enpä ottanut. Olisi pitänyt vilkaista INCI:ä paremmin, en muista sitä enää. Ottaa päähän, kun on niin mahdotonta löytää netistä uusien tuotteiden sisällyksiä, en ymmärrä miksei niitä julkisteta merkkien omilla sivuilla. Löysin vain jenkkiversion takasivusta kuvan, jossa oli kirjoitettu:

Active Ingredients: Octinoxate 7,5%, Octisalate 5%, Titanium Dioxide 5,2%, Zinc Oxide 3,2%

Ei paljon meikäläisen mieltä lämmitä tällainen  INCI, että on pelkät aurinkosuojat listattuna. Meidän kielessä kaksi ensimmäistä ovat siis Ethylhexyl Methoxycinnamate ja Ethylhexyl Salicylate. Vaikea sanoa tuotteesta siis mitään, mutta se tuntui kyllä aivan ihanalta. Katsotaan tätä lisää kun joku eurooppalainen kerkiää lätkäistä INCI:n julkisuuteen.

Jos jonkunmielestä CC-voiteista puhuttaessa oli hauska vitsi sanoa, että kohta varmaan tulee DD-voiteet, niin ette olleet väärässä. Tulossa on. Matkallaan Aasiasta päin ovat tulossa niin DD-voiteet, kuin EE- ja QQ-voiteetkin. Palataan asiaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s