Koeterveisiä

Farmasian kokeet takanapäin, mutta lomamoodille ei ole vielä voinut vaihtaa. Viikonloppuna piti tehdä vähän rästitöitä ja tänään olin aamulla taas koululla. Lainasin pari kirjaa, koska mikäs muu mua odottaisikaan kuin opinnäytetyö..

Kuva0173

Hauskaa kesää mulle.

No miten se farmasian koe sitten meni? Mielestäni koe oli viime vuotta hankalampi ja yllättäin mulla meni fysiologia&anatomia osuus huomattavasti kemmaa paremmin. Oli paljon taas kemian osuudessa laskuja, ja koska perus liuos- ja pitoisuuslaskuja kummemmat ei kuulu oppimäärään niin laskut ei tietenkään multa onnistuneet. En myöskään ulkoa opetellut mitään moolimassoja tms vaikka olisi pitänyt, niitä kysyttiin laskuissa. 4 viikkoa odottelua nyt sitten, katsotaan miten käy. Siihen nähden, että luin vain pari viikkoa, olen varsin tyytyväinen suoritukseen, oli se lopputulos sitten mikä hyvänsä. Kertokaapa mielipiteitänne jos joku muu oli samassa kokeessa. Jos jotakuta kiinnostaa, koe ja oikeat vastaukset löytyvät tämän linkin takaa.

Onneksi tosiaan se on nyt tehty. Pakko jakaa vielä torstai-illalta tällainen kuva, yritä tässä nyt sitten tosissasi lukea? Kirja häiritsi hänen olemistaan muualla asunnossa.

Kuva0171

Torstaina 30.5. vietetään pohjoismaista hajusteetonta päivää, siitä lisää asiaa keskiviikkona! Ah ihanaa olla taas blogin parissa hyvällä omallatunnolla.

Mainokset

4 responses to “Koeterveisiä

  1. Haha :-D en huomannut tätä sun postausta! Ei siis tarvii vastaa siihen aiempaan kommenttiin. Åååååååååååååå en yhtään haluis kattoo oikeita vastauksia tai ees tietää miten meni! Mut toisaalta sit sais pisteet laskettua ja tietäis et pääsikö sisään…. :S

  2. Moi! Hei ihan huippu blogi sulla! hain ite kans nyt estenomiks laureaan ja pääsykokeisiin pääsin:) Jänskätään nyt miten kokeet menee! Kiva lueskella näitä sun postauksia ja vähän saada lisätietoo kyseisestä koulutuksesta vaikka mulle tuttujakin suorittanut tän koulutuksen:) Ite oon yomerkonomi/kosmetologi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s