Opiskelu-uutisia

Blogissa on ollut hiljaista, koska olen oikeasti yrittänyt kirjoittaa. Aina kun tuntuu siltä, että voisin kirjoittaa enemmän kuin kolme sanaa putkeen, avaan opinnäytetyön. Viime yönä naputtelin sitä 7 asti aamulla, koska deadlinet alkaa tosissaan puskea päälle (myös sen vuoksi, että satun olemaan yökirjoittaja ja yöopiskelija). Haluan sen pois päiväjärjestyksestä, mielellään nopeasti. Kirjoitettavaa on vielä n. 20 sivua, mutta rakenne ja otsikot ovat kaikki paikoillaan. Some serious napunapu vaan. Tuskaisinta on, että jokainen kappale on pitkänpitkän suomentamisen ja hiustenhalkomisen takana, sellaista sujuvaa liibalaabaa ei tähän oikein voi kirjoitella.

No tänään oli viimeinen päivä ottaa vastaan yliopistojen opiskelupaikat. Olin varautunut huomenna soittamaan yliopistolle ja keksimään jonkun työjutun, jonka vuoksi minun täytyisi saada mahdollinen varasija tietooni. Ajattelin, että kun niitä tuloksia kerran hillottiin viimeksikin viikkokaupalla, niin tuskin yliopistohakuun tulevat ainakaan kovin nopeasti. Istuimme ystäväni kanssa sushilla, kun ajattelin vitsillä tarkistaa, joskos jotain olisi jo ilmaantunut. Tällainen löytyi.

farmasiaJos joku oli samassa sushipaikassa niin pahoittelen kovasti aiheuttamaani mekkalaa. No en oikeasti edes pahoittele. Olen aivan uskomattoman onnellinen opiskelupaikasta! Ei mennyt edes rimaa hipoen vaan melko rajusti kolistellen, mutta loppujen lopuksi se kuitenkin riitti. Pääsin sisään siis 8. varasijalta.

Nyt olisi sitten tiukka 3 viikkoa aikaa runnoa opinnäytetyö kasaan. Ehkä hieman paremmalla motivaatiollakin. Palaan blogin aiheisiin tässä loppuviikosta viimeistään.

Mainokset

18 responses to “Opiskelu-uutisia

 1. Onnittelut opiskelupaikasta!

 2. Onnittelut! Ja kiitos loistavasta blogista :)

 3. Jee, onnea! :D

 4. Onneksi olkoon ! ko. koulutusohjelmaan on käsittääkseni hyvinkin vaikeaa päästä. Ja kiitos mukavan erilaisesta blogista

 5. Mahtavaa, onnittelut! :)

 6. Onnittelut! Nyt se raadanta alkaa :-)

 7. Oikeinoikein paljon onnea, toivottavasti alkaa tulee viä tiukempaa tykitystä dna:ta muokkaavista naamarasvoista ja kosmetiikan ja lääkkeiden erosta ;) näin hienoa koulutusyhdistelmää ei varmaan turhan monella oo :) kuinkas kauan farmasian koulutusohjelma kestää?

  • Kiitos paljon! :) Toivotaan, että löytyy uusia mielenkiintoisia juttuja opintojen kautta, varmasti ainakin tuosta kosmetiikan ja lääkkeen häilyvästä rajasta, aihe kun vain yleistyy jatkuvasti! Farmaseutti on 3 vuoden koulutus eli henkäyksen lyhempi kuin estenomi (3,5v).

 8. Hienoa, onnea!!!

 9. Saako udella, millaisilla pisteillä pääsit sisään tuonne farmasiaa lukemaan? Itselläni on tähtäimessä sama paikka…

  • Toki! Hain pelkällä kokeella, koska en ole lukiossa kirjoittanut luonnontieteitä. Koepisteitä oli vähän alle 15. Aiempina vuosina sellainen 12 on riittänyt, mutta viime kerralla se nousi reilusti sinne n. 16 pisteen tuntumaan. Yhteispisteet pysyivät lähes samoina :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s