Pikakelaus

Taas vaihteeksi nopea päivitys viimeaikojen tapahtumiin.

Olen estenomi, jee! Valmistuin marraskuun alussa, paperit on kourassa ja opinnäytetyö kansitettu.

WP_20131105_04420131105193949 (678x1200)

Lomogram_2013-11-25_04-12-40-PM

Tarkoitukseni oli jossain määrin tuoda opinnäytetyön kirjoitus osaksi blogia, mutta eihän se jostain syystä taas onnistunut. Osa siinä on saamattomuutta ja osa sitä, ettei vaan ehtinyt. Loppupeleissä rykäisin opinnäytetyön kasaan muutaman päivän aikana, joten siinä ei paljon blogia kirjoiteltu. Lisäksi olin tietysti viime minuutilla kaikkien valmistumisilmoitusten ja muiden kanssa, joten kunnialla loppuun asti. Ehkäpä jos alan nyt tässä vaiheessa suunnittelemaan farmasian kandin tuomista osaksi blogia, niin siitä vaikka yhden tai kaksi välivaihdepostausta saa aikaiseksi. Tekele ei vielä löydy Theseuksesta, mutta kirjoittelen siitä tarkemmin sitten ajan kanssa kun ilmestyy.

Syy täydelliseen blogin välikuolemaan on nykyisissä opinnoissa. Kun päivittäinen kosketuspinta kosmetiikkaan puuttuu täysin, on yleensä aivan liian väsynyt alkaakseen keksimään uusia kiinnostavia juttuja. Lääkeaineiden rakeistuksen tärkeys ei ehkä ole ihan prioriteettilistan ykkösenä. Joitain tuttuja asioita on opinnoissa tullut jo vastaan; esimerkiksi emulsiotyyppejä käytiin läpi lääkevalmistekurssilla. Myös labratyöt ovat alkaneet tohinalla ja siellä kyllä huomasi aiemmasta kokemuksesta olevan huomattavasti apua. Alla olevassa kuvassa esittelemme ylpeinä täydellisesti onnistuneita titrauksia! Toivottavasti käytännön tekeleen jälkeen titrauslaskutkin alkaisivat sujua hieman sutjakkaammin.

Lomogram_2013-11-25_04-28-00-PM (576x1024)

Suurin ero Laurean labratöihin löytyy yllätysyllätys käytetyistä aineista, sillä siinä missä estenomi-labratöissä käytetyt aineet olivat yleensä vaarallisuudeltaan veden luokkaa (kosmetiikka kun on yleisesti ottaen melko mietoa), on tuolla tasot täynnä pääkallonkuvilla varustettuja purkkeja. Hetkeksi pitää siis aina pysähtyä miettimään, että mihin voi tarttua ja minkä kanssa, esim. rikkihappo kun hulahtaa passelisti läpi paksummastakin hanskasta. Ja nahasta.

Stylebookin sivuilla on muuten tänään juttua INCImixistä, esimerkiksi tämänhetkiset top5 lempituotteeni sekä pahin kauneusmokani. Stylebookiin kannattaa käydä tutustumassa, idea on mielestäni nimittäin aivan loistava. Sivuston ideana on kerätä yhteen kaikki kauneusalan ammattilaiset, sillä jokainen tietää kuinka hakuammuntaa on kirjoittaa googleen ”kampaaja helsinki” ja alkaa selata epätoivoisena listaa. Ammattilaisille puolestaan sivusto on oiva tilaisuus esitellä omia vahvuuksiaan. Tutustumaan siis, stylebook.fi!

Mainokset

8 responses to “Pikakelaus

  1. Onnea valmistumisen johdosta. Olen itsekin valmistunut samasta puljusta Estenomiksi 2009, taustalla kosmetologin ja parturi-kampaajan tutkinnot, sekä 6 vuoden työkokemus laboranttina kosmetiikan tuotekehityksessä. Nyt opiskelen viimeistä vuotta sairaanhoitajaksi ja opinnäytetyötä on valmistumassa jouluksi.

    Kiitos erittäin mielenkiintoisesta ja asiantuntevasta blogista.

    • Kiitos! Vau, oletpas ehtinyt tekemään kaikenlaista, ihailtavaa! Tsemppiä opinnäytetyön tekoon ja kiitos kivasta palautteesta! :)

  2. Onnittelut valmistuneelle!

  3. Vau! En tiedä saanko vain sellaisen vaikutelman, vai oletko niin todellinen supersuorittaja kuin rivien välistä vilkkuu. Onnea! :)

  4. Paljon onnea ja kaunis kuva!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s