Pikkupakkaamista

Kävipä tuuri. Työharjoitteluni alkamisen ja kevään viimeisen tentin väliin jää sopivasti reilun viikon mittainen rako, joten sain päähäni pakata laukkuni ja suunnata aurinkoon. Lähdemmekin siis Turkkiin huomenna! Täältä tullaan aurinko. Tämä tarkoittaa toki myös sitä, että kevään opinnot tosiaan ovat pulkassa ja kaikki on hyväksytysti suoritettu. Huh, helpotus.

Tässä riipiessäni tavaroitani kasaan ja tutkiessani matkavalmiudessa olevaa valtavaa kosmetiikkavuorta, sain ajatuksen hieman käytännönläheisemmästä jutusta. Oletko sinäkin sellainen, joka ostaa kustannussyistä shampoot ja hoitsikat litran pulloissa ja hajuvedet laivalta vähintään 50 ml pakkauksissa? Jos vartalovoidetta saa 500 gramman tankin, niin sellainen on ehdottomasti saatava. Yritähän niitä nyt sitten sovitella laukkuun viikon matkalle. Matkakosmetiikkapakkauksiahan on toki ollut myynnissä maailman sivu, mutta se yleisin myynnissä oleva melko kovasta muovista tehty pullo on mielestäni typerin pakkausmuoto ikinä. Sinne saa sisään ehkä hoitoaineen ja jonkun voiteen, mutta ulos niitä on turha haaveilla saavansa ainakaan siinä määrin, että pulloa voisi koskaan saada putsattua ja käytettyä uudelleen. Ei onnistu. Kertakäyttöisiksi ne ovat mielestäni aika tyyriitä, muistan sellaisesta setistä maksaneeni joskus kyllä ainakin 10€.

Vaihtoehtojakin kuitenkin löytyy! Sain Pakkaustukulta paketin pieniä purkkeja, pulloja ja tuubeja, jotka ovat täydellisiä matkaa ajatellen. Suurimmat suosikkini ovat ehdottomasti pienet suihkepullot, joihin saa haluamaansa lomatuoksua mukaan sopivan määrän ilman, että tarvitsee pelätä valtavan lasipullokompleksin hajoavan laukussa. Kevyisiin metallipurkkeihin saa mukaansa vaikka useammankin suosikkituotteensa, eikä tarvitse valikoida minkä niistä puolen kilon painoisista rasvatörpöistä roudaa mukanaan. Täydellistä.

alumiinirasia_100_ml_1_170x250
kuvat pakkaustukku.fi

Toki on aiemminkin käynyt mielessäni, että pakkauksia varmasti olisi saatavilla jostain tukusta, mutta mitäpä sitä jollain 100 kappaleen satsilla tekisi? Pakkaustukulta saa onneksi tilattua vaikka vain sen yhden kappaleen haluamaansa purkkia tai pulloa. Ja hinta liikkuu sitten siinä parissa kymmenessä sentissä, varsin budjettiratkaisu kaiken päälle. Voi laittaa elämän risaiseksi ja tilata vaikka kaksi.

Matkailun lisäksi kuljetan muutaman tuotteen arsenaalia mukanani laukussa päivittäin. Pikkuiset pakkaukset ovat erinomaisia tähänkin, eikä niitä alkuperäisiä tuotteitakaan tarvitse sitten etsiä kiireessä sadasta laukusta. Mikäli joukossa on kotikosmetiikkakemistejä, niin huulipuna- ja huulirasvahylsyt olisivat varmasti hyödyllisiä niihin kokkailuihin!

Nyt olisi aika heitellä viimeiset roinat laukkuun ja jättää tämä hyytävä maailmankolkka hetkeksi taakse. Adios!

Tuotteet saatu yhteistyössä blogin kautta.

Mainokset

8 responses to “Pikkupakkaamista

  1. Joo, niille koville pulloille GRRRRRR :-( vaan!

  2. Oumaigaad, kyllä kiitos! Ostin puolisen vuotta sitten pienen setin matkakokoisia purunkoita, mutta nekin ovat turhan isoja ja aivan sairaan kalliita (ja rumia). Tarvitsisin purkkeja lisää, mutten ole ostanut niitä epäkäytännöllisyyden ja hinnan takia lisää. Jahka pääsen kotiin tilailen Pakkaustukulta purnukoita.

    Tämä yhteistyöpstaus oli LOISTAVA. En olisi itse ikinä keksinyt Pakkaustukkua!

  3. Kirjoitin edellisne kommentin, mutta unohdin kysyä, että kuinka hygieenisesti kasvovesi (tai mikä vaan muu tuote) tulisi purkittaa pienempään purkkiin? Tarvitseeko uusi matkapurkki erillisesti desinfioida vai kelpaako se sellaisenaan?

    • Tuotteissa itsessään on säilöntäaineita jonkin verran, joten pienen määrän lyhytaikaiseen käyttöön voi hyvin pakata ihan sellaisenaan. Välissä toki kannattaa sitten pestä!

  4. Heippa :) kiitos mahtavasta blogista! Toivoisin sinun tekevän postausta Olaplexista! Olen kovin kiinnostunut kyseisestä innovaatiosta, ja puolueeton tieto olisi paikallaan :D Kiitos, ja tsemppiä opintoihin!

    • Moi! Kiitos kivasta palautteesta :) Laitan korvan taakse, tällä hetkellä en itsekään tunne tuotetta vielä kuulopuheita tarkemmin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s