Uusia tuulia

Mukavaa alkanutta vuotta (ja toivottavasti pikaisesti alkavaa kevättä) kaikille! Suoraan asiaan. Blogissa puhaltelevat uudet tuulet, nimittäin olen aloittanut alkuvuodesta Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesissa kauneudenhoito- ja kehonmuokkausalan turvallisuusasioiden ylitarkastajana. Apteekkivuodet ovat siis nyt näillä näkymin luetut, mutta farmasia-aiheisia juttuja kyllä on suunnitteilla edelleen. Blogin olemassaolo jatkuu tavalliseen tapaan, mutta tosiaan tästä eteenpäin kirjoittelen virkamiesvivahteella.

Toimenkuvasta lyhykäisesti jotain eli jatkossa vastuullani on kaikki kauneudenhoito- ja kehonmuokkauspalveluiden kuluttajaturvallisuuteen liittyvät asiat. Viranomaisvalvonta alalla on melko moniulotteista; Tukesin lisäksi tämän alan asioista vastaavat osaltaan muun muassa kuntien terveydensuojeluviranomaiset, Valvira ja Säteilyturvakeskus.

Kevyttä kukkahattutäteilyä siis luvassa jatkossa!

 

kuva: Tukes turvallisuusemojit

 

 

Mainokset

4 responses to “Uusia tuulia

  1. Sehän on mukavaa! Sinun kanssasi sitten tullaan asioimaan varmasti. Hyvä tietää että siellä on todellista asiantuntemusta👍

  2. Mukavia työpäiviä uuteen työympäristöön!

  3. Onneksi olkoon, ja tervetuloa takaisin!

  4. Mahtavaa ja onnea uudesta työstä! Tällä alalla kaivataan KUUMEISESTI jotain rotia ja loistavaa, että ovat saaneet siut tehtävään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s